Bluetooth Speaker - Nedis

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Luidspreker met Bluetooth® | 9 W | Maximaal 3 uur speelduur | Groen Perfect om onderweg naar muziek te luisteren
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
   
Audio ingang: Jack 3.5mm,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 3 uur,
RMS vermogen: 3 Watt.
Productcode: 3223098
leverbaar: 838
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 10,99Aantal 10-49: € 10,61Aantal 50-249: € 9,67Aantal 250+: € 8,79
€ 10,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3223098
Meer informatie over dit product

Deze groene Nedis Bluetooth luidspreker is perfect om op een draadloze manier versterkt naar audio te luisteren. Het maakt hierbij niet uit of dit muziek is, een radio-uitzending, een podcast of iets anders met geluid. Met deze luidspreker kunt u namelijk altijd en overal naar de audio luisteren, in een goede geluidskwaliteit. Ideaal voor tijdens een BBQ, een verjaardag of tijdens een picknick in het park. Met deze draadloze luidspreker, en de juiste muziek, wordt elke gelegenheid direct gezellig. Deze speaker werkt dus volledig draadloos, namelijk via Bluetooth. U heeft dus geen stekkers en (verleng)snoeren nodig, dus dit maakt deze speaker handig voor bijvoorbeeld in de tuin.

Simpel in gebruik

Laat deze speaker simpel verbinding maken met bijvoorbeeld een smartphone, tablet, PC of laptop door de Bluetooth-connectiviteit op het apparaat aan te zetten. Vervolgens zal deze luidspreker van het merk Nedis herkend worden en hoort u de afgespeelde audio direct versterkt door de speakers van deze luidspreker komen. Bluetooth heeft altijd een bereik van ongeveer 10 meter, dus dat is hier ook het geval. Het is dus in theorie mogelijk om bijvoorbeeld muziek af te spelen op uw smartphone in huis en deze speaker vervolgens mee naar buiten te nemen. Als de afstand binnen de 10 meter blijft, zit u namelijk goed en blijft de verbinding sterk.

Op te laden accu

In deze groene Nedis Bluetooth luidspreker, die de kleur heeft van een Granny Smith-appel, zit verder een oplaadbare accu. Met een volledig opgeladen accu kunt u met deze speaker  ongeveer 3 uur versterkt naar audio luisteren. De accu heeft verder een vermogen van 300 mAh (milliampère-uur). Door deze accu kunt u de speaker dus draadloos gebruiken. Tel hier het lichte gewicht van 110 gram en het kleine formaat bij op, en u krijgt deze handzame speaker die ideaal is om mee te nemen naar een gezellig tuinfeestje, een verjaardag, op vakantie of naar elke andere gelegenheid waar behoefte is aan een leuk muziekje.

• Compact ontwerp met een gewicht van slechts 110 g - voor comfortabel reizen
• Ingebouwde batterij van 300 mAh - voor drie uur continue afspeeltijd zonder tussentijds opladen
• 3 W RMS voor een vol geluid - van een lichtgewicht luidspreker

Aansluiting Bluetooth
Kleur Zwart
Materiaal ABS
Bluetooth-versie v4.1
Ingang(en) 1x 3.5mm
Stekkertype USB
Capaciteit 300 mAh
Frequentie bereik 2402...2480 MHz
Gevoeligheid 85 dB
Impedantie 4 Ohm
Laadtijd 1.5 uur
Max. frequentie 2480 MHz
Maximum Play Time 3 uur
Min. frequentie 2402 MHz
Operating Distance 10 m
Piek uitgangsvermogen 9 W
Power rating 5 V 1 A
RMS 3 W

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie