Bluetooth Speaker - Nedis

Momenteel helaas uitverkocht
Audio ingang: Jack 3.5mm,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 3 uur,
RMS vermogen: 3 Watt.
Productcode: 3223096
€ 10,99 (Incl. BTW)
Productcode: 3223096
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 10,99Aantal 10-49: € 10,61Aantal 50-249: € 9,67Aantal 250+: € 8,79
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is.
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met deze zwarte Nedis Bluetooth luidspreker maakt u van elke ruimte een feestje. De speaker werkt volledig draadloos via Bluetooth en kunt u gebruiken samen met een bijvoorbeeld een laptop, tablet of smartphone. In de speaker zit verder een oplaadbare accu die binnen 1,5 uur weer helemaal opgeladen is. Als u liever niet draadloos werkt, of als het apparaat in kwestie geen Bluetooth heeft, dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van een simpele audiokabel. Er is namelijk een vrouwelijke 3.5 mm jack-ingang aanwezig waarin u eenvoudig een mannelijke 3.5 mm jack-connector plugt om op deze manier een apparaat met de speaker te koppelen.

Accu

In de zwarte Nedis Bluetooth luidspreker zit een oplaadbare accu. Hiermee is het dus mogelijk om de speaker zonder stopcontact te gebruiken, mits de accu natuurlijk opgeladen is. Met een volle batterij is het mogelijk om tot maar liefst 3 uur naar muziek te luisteren. Daarna zal de accu opnieuw opgeladen moeten worden. Deze batterij heeft verder een vermogen van 300 mAh (milliampère-uur). Doordat er geen kabels aan te pas komen, en alles volledig draadloos werkt, is deze luidspreker handig om mee te nemen, bijvoorbeeld naar een tuinfeestje, het strand of op vakantie. Door het formaat en het lichte gewicht, de speaker weegt 110 gram, stopt u hem tevens simpel in uw koffer of tas.

Draadloos

Deze speaker van het merk Nedis werkt verder dus volledig draadloos. Hierdoor is het een handige speaker om bijvoorbeeld buiten te gebruiken tijdens een barbecue, samen met vrienden en familie. Met deze speaker en de juiste muziek wordt elke gelegenheid direct een stuk gezelliger. Omdat deze speaker helemaal draadloos werkt, omdat hij gebruikmaakt van Bluetooth, heeft u dus geen stopcontacten of verlengsnoeren nodig. Laat de speaker eenvoudig verbinding maken met bijvoorbeeld een tablet, smartphone of laptop, door Bluetooth op deze apparaten aan te zetten, en de  audio wordt versterkt afgespeeld over de luidspreker. Het bereik van Bluetooth is 10 meter, dus u kunt het apparaat in kwestie bijvoorbeeld in huis laten liggen en alleen deze speaker mee naar buiten nemen.

Specificaties

Audio ingangJack 3.5mm
VoedingAccu
Batterijduurtot 3 uur
RMS vermogen3 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie