Bluetooth Speaker - Nedis

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Luidspreker met Bluetooth® | 15 W | Maximaal 6 uur speelduur | Blauw Met een ingebouwde microfoon kunt u de luidspreker gebruiken om te bellen en gebeld te worden wanneer hij aan uw smartphone is gekoppeld - vergeet alleen niet eerst de muziek wat zachter te zetten!
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
   
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Jack 3.5mm en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 4 uur,
RMS vermogen: 5 Watt.
Productcode: 3223070
leverbaar: 718
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 34,99Aantal 10-49: € 33,77Aantal 50-249: € 30,79Aantal 250+: € 27,99
€ 34,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3223070
Meer informatie over dit product

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon blauw heeft een eigentijds en toch nostalgisch ontwerp. Het vierkante design van de luidspreker past overal en de ronde vormen van de box neemt ons mee naar vroegere tijden. Deze Bluetooth-speaker is ideaal voor onderweg, waar u dankzij de ingebouwde microfoon ook handsfree kunt bellen. Het Bluetooth-signaal (v4.2) houdt stand tot op tien meter, wat betekent dat tot op deze afstand uw smartphone en de luidsprekerbox nog steeds met elkaar verbonden zijn. Met deze speaker van het merk Nedis kunt u altijd en overal muziek streamen vanaf uw mobiele apparaten zoals telefoon, tablet, notebook en TV (mits Bluetooth-ondersteuning).

Ook zonder Bluetooth

Omdat niet alle apparatuur Bluetooth-ondersteuning heeft en omdat uw muziek soms ergens anders opgeslagen is, kunt u met de Nedis Bluetooth speaker met microfoon blauw ook van tunes genieten zonder een Bluetooth-verbinding. Aan de achterkant van het model zitten meerdere ingangen, waaronder een USB-poort voor de oplader, een micro-USB-ingang en een SD-kaart lezer. Zo kunt u ook MP3-fragmenten beluisteren vanaf niet-Bluetooth apparatuur zoals een oudere iPod of een MP3-speler. Om volume te regelen wanneer muziekfragmenten van een SD-kaart afgelezen worden heeft dit speakermodel ook volumeknoppen en een play/pauze knop. Om te voorkomen dat energie verbruikt wordt tijdens de stand-by modus is er ook een aan/uitknop.

Langdurig muziekplezier

Met de Nedis Bluetooth speaker met microfoon blauw kunt u voor langere tijd van de beste beats genieten. De krachtige 1200 mAh batterij verzorgt vier uur lang ongestoord luisterplezier. De batterij wordt via de USB-poort en een verbinding met de netstroom of een ander apparaat zoals uw computer, in drie en een half uur helemaal opgeladen. Tijdens het laden kunt u gewoon blijven genieten van uw lievelingsmuziek. Met een gevoeligheid van 60dB en een piekvermogen van 15 Watt (RMS 5W) levert de speaker uitstekende geluidskwaliteit (impedantie 4 Ohm). Dit speakermodel is gemaakt van kwalitatief ABS-materiaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

• Lichtgewicht luidspreker - met een zwaar geluid
• Ingebouwde batterij van 1200 mAh - voor vier uur afspeeltijd zonder tussentijds opladen
• Ingebouwde microfoon - zodat u direct via de luidspreker kunt bellen en gebeld worden

- Aansluiting Bluetooth
- Microfoon Ingebouwde Microfoon
- Materiaal ABS
- Bluetooth-versie v4.2
- Ingang(en) 1x microSD
1x 3.5mm
- Stekkertype USB
- Capaciteit 1200 mAh
- Frequentie bereik 2.402...2.480 GHz
- Frequentiekarakteristiek 30 Hz...20 kHz (+/- 3 dB)
- Gevoeligheid 60 dB
- Impedantie 4 Ohm
- Laadtijd 3.5 uur
- Max. frequentie 2.480 GHz
- Maximum Play Time 4 uur
- Min. frequentie 2.402 GHz
- Operating Distance 10 m
- Piek uitgangsvermogen 15 W
- RMS 5 W

Andere producten in deze categorie
Draadloos DCF weerstation WS8818 € 24,99 € 18,95
Klantenservice & Informatie