Bluetooth Speaker - Nedis

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Jack 3.5mm en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 4 uur,
RMS vermogen: 5 Watt.
Productcode: 3223069
voorraad: 3
€ 34,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3223069
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 34,99Aantal 10-49: € 33,77Aantal 50-249: € 30,79Aantal 250+: € 27,99
Meer informatie over dit product

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon grijs is een compacte en gebruiksvriendelijke luidspreker waarmee u extra van muziek kunt genieten. Met deze geluidsspreker kunt u naar uw favoriete nummers luisteren vanaf uw mobiele apparaten met Bluetooth-ondersteuning, zoals uw smartphone, tablet, notebook of TV. Heeft u een MP3-speler zonder Bluetooth-mogelijkheden? Ook dan kunt u via de luidsprekerbox van Nedis tunes afspelen Dit model heeft naast Bluetooth v.4.2 namelijk ook verschillende audio-ingangen. Aan de achterkant, naast de aan/uitknop en de USB-poort voor de oplader, zitten een audio jack 3.5 mm ingang en een gleufje waar uw micro SD-kaart in kan om muziekfragmenten te beluisteren.

Bediening

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon grijs is gemakkelijk te bedienen. Aan de bovenkant van het ontwerp zitten buttons waarmee u het volume harder en zachter kunt zetten, een nummer op pauze kunt zetten een weer af laat spelen en ook een modus-button. Zo kunt u ook wanneer u niet via Bluetooth-verbinding van tunes geniet de volume regelen. De Bluetooth-aansluiting van deze speakerunit houdt stand tot op 10 meter, dit betekent dat uw apparaat en de box ver van elkaar verwijderd kunnen zijn zonder dat dit het draadloos streamen onderbreekt. Daarnaast heeft dit model een ingebouwde microfoon en is de box dus te gebruiken voor handsfree bellen.

Batterijduur

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon grijs heeft een geïntegreerde 1200 mAh batterij. Deze batterij is in drie en een half uur opgeladen, dit kan via de netstroom of door middel van aansluiting op een ander apparaat. Tijdens het laden kunt u gewoon doorgaan met nummers beluisteren. Een volle accu gaat tot wel vier uur mee. Wanneer u deze 4 Ohm Bluetooth-speaker op een 8 Ohm installatie aansluit kan dit ten koste gaan van de batterijduur. Deze Nedis-speaker heeft een frequentiekarakteristiek van 30 Hz tot 20 kHz en een gevoeligheid van 60 dB. Het piekvermogen is maar liefst 15 Watt, het RMS-vermogen is 5 Watt.

Specificaties

ExtraIngebouwde microfoon
Audio ingangJack 3.5mm en Micro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 4 uur
RMS vermogen5 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie