Bluetooth Speaker - Nedis

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Luidspreker met Bluetooth® | 15 W | Maximaal 6 uur speelduur | Zwart Met een ingebouwde microfoon kunt u de luidspreker gebruiken om te bellen en gebeld te worden wanneer hij aan uw smartphone is gekoppeld - vergeet alleen niet eerst de muziek wat zachter te zetten!
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
   
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Jack 3.5mm en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 4 uur,
RMS vermogen: 5 Watt.
Productcode: 3223068
leverbaar: 879
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 34,99Aantal 10-49: € 33,77Aantal 50-249: € 30,79Aantal 250+: € 27,99
€ 34,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3223068
Meer informatie over dit product

Met de Nedis Bluetooth speaker met microfoon zwart kunt u handsfree bellen via uw luidspreker. De lichtgewichte (640 gram) luidspreker heeft een geïntegreerde microfoon. Als de Bluetooth-speaker met uw smartphone verbonden is kunt u gerust bellen en gebeld worden en heeft u uw handen vrij. De draagbare luidsprekerunit van het merk Nedis is ideaal voor onderweg, het design is gemakkelijk overal neer te zetten en neemt niet veel ruimte in beslag. De krachtige 1200 mAh batterij verzorgt vier uur lang ononderbroken muziekgenot en is met drie en een half uur weer helemaal opgeladen. Uiteraard kunt u ook tijdens het laden van deze luidsprekerbox gewoon doorluisteren.

Draadloos streamen

Met de Nedis Bluetooth luidspreker met microfoon zwart kunt u vanaf uw mobiele apparaten met Bluetooth-ondersteuning draadloos uw favoriete nummers streamen. De geluidsspeaker is te gebruiken in combinatie met smartphone, tablet, notebook, PC en Bluetooth-TV maar ook compatibel met apparaten zonder Bluetooth-ondersteuning. De slimme speakerunit heeft namelijk een audio jack 3.5 ingang en een micro SD-poort. De audio jack poort is de meest gebruikte aansluiting voor audioapparaten. Dit luidsprekermodel van Nedis heeft een gevoeligheid van 60dB en een frequentiekarakteristiek van 30 Hz tot 20 kHz (ongeveer 3dB). Deze Bluetooth-luidspreker met microfoon heeft verbinding met uw draadloze apparatuur tot op 10 meter afstand.

Gebruiksvriendelijk

Naast dat de Nedis Bluetooth speaker met microfoon zwart compact en licht is heeft deze ook een zeer gebruiksvriendelijk bedieningspanel. Op veel speakers missen tegenwoordig de knoppen om volume en nummers te bediening, maar deze luidspreker heeft de buttons wel. Aan de bovenkant van de speakerunit bevinden zich de play/pauze knop, twee buttons om het geluid harder en zachter te zetten en een modus-knop. Door dit intelligente ontwerp kunt u volume ook controleren wanneer er een SD-kaart in de luidsprekerbox zit of wanneer uw smartphone ergens anders ligt. Deze geluidsspeaker heeft een impedantie van 4 Ohm. Wanneer aangesloten op een receiver van 8 Ohm gebruikt de luidsprekerbox meer energie.

• Lichtgewicht luidspreker - met een zwaar geluid
• Ingebouwde batterij van 1200 mAh - voor vier uur afspeeltijd zonder tussentijds opladen
• Ingebouwde microfoon - zodat u direct via de luidspreker kunt bellen en gebeld worden

- Aansluiting Bluetooth
- Microfoon Ingebouwde Microfoon
- Materiaal ABS
- Bluetooth-versie v4.2
- Ingang(en) 1x microSD
1x 3.5mm
- Stekkertype USB
- Capaciteit 1200 mAh
- Frequentie bereik 2.402...2.480 GHz
- Frequentiekarakteristiek 30 Hz...20 kHz (+/- 3 dB)
- Gevoeligheid 60 dB
- Impedantie 4 Ohm
- Laadtijd 3.5 uur
- Max. frequentie 2.480 GHz
- Maximum Play Time 4 uur
- Min. frequentie 2.402 GHz
- Operating Distance 10 m
- Piek uitgangsvermogen 15 W
- RMS 5 W

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie