Bluetooth Speaker - Nedis

Momenteel helaas uitverkocht
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Jack 3.5mm en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 6 uur,
RMS vermogen: 3 Watt.
Productcode: 3223067
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3223067
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
Meer informatie over dit product

Met de Nedis SPBT2000BK donkergrijze Bluetooth speaker heeft u altijd een luidspreker bij de hand om elk feestje nog net iets leuker te maken, of elke BBQ, picknick in het park en elke andere gelegenheid. Het is een speaker die gebruikmaakt van Bluetooth. Zet Bluetooth aan op de smartphone, tablet of bijvoorbeeld laptop, zet de speaker aan en begin met afspelen van muziek, luisterboeken, podcasts of andere audiobestanden. Vervolgens zal deze speaker het geluid draadloos streamen en hoort u het versterkt afgespeeld. Bluetooth heeft trouwens altijd een bereik van 10 meter, dus dat is hier ook het geval. Zorg er dus voor dat de afstand tussen het mobile device en de speaker niet groter is dan 10 meter.

AUX en micro SD

Heeft uw apparaat geen Bluetooth of is de afstand toch groter dan 10 meter, dan is er nog een andere mogelijkheid om de Nedis SPBT2000BK donkergrijze Bluetooth speaker te gebruiken. Hij heeft namelijk een gleuf waar precies een micro SD-geheugenkaartje in past. Zet via de computer al uw MP3-bestanden op het kaartje, steek deze vervolgens aan de bovenzijde van de luidspreker in de gleuf en luister op deze manier versterkt via de luidspreker naar de audio. Zo komt er dus geen Bluetooth aan te pas. Een derde optie is om gebruik te maken van een AUX-kabel, want aan de bovenzijde van de speaker zit namelijk een vrouwelijke 3.5 mm jack-ingang die gebruikt kan worden.

Looptijd van 6 uur

De meeste draadloze speakers moeten na 2 à 3 uur alweer opgeladen worden. Dit is niet ideaal tijdens feestjes of in andere situaties waar u deze luidspreker wilt gebruiken. Deze speaker van het merk Nedis heeft daar geen last van, want er zit een accu in van 1200 mAh (milliampère-uur). Het opladen van de accu is binnen 1,5 uur gedaan en doet u via een USB-poort en de meegeleverde USB-kabel. Na het opladen kunt u tot wel 6 uur naar alle audio luisteren. Daarna is de accu hoogstwaarschijnlijk leeg en dient u hem opnieuw op te laden, maar dan is het feestje misschien toch al afgelopen.

Specificaties

ExtraIngebouwde microfoon
Audio ingangJack 3.5mm en Micro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 6 uur
RMS vermogen3 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie