Bluetooth Speaker - Nedis

Momenteel helaas uitverkocht
Luidspreker met Bluetooth® | 15 W | Metaalbewerkt ontwerp | Roze-goud Met een ingebouwde microfoon kunt u de luidspreker gebruiken om te bellen en gebeld te worden wanneer hij aan uw smartphone is gekoppeld - vergeet alleen niet eerst de muziek wat zachter te zetten!
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
   
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Jack 3.5mm en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 4 uur,
RMS vermogen: 15 Watt.
Productcode: 3223066
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 39,99Aantal 10-49: € 38,59Aantal 50-249: € 35,19Aantal 250+: € 31,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3223066
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de Nedis Bluetooth speaker met microfoon metaal paars metallic kunt u onderweg in de auto naar uw favoriete nummers luisteren via uw smartphone en een gesprek aannemen wanneer u gebeld wordt. Deze luidspreker van het merk Nedis is namelijk uitgerust met een ingebouwde microfoon om handsfree te bellen. Hiervoor bevindt er zich een telefoon-icon aan de zijde van de speakerunit. Daar zitten tevens twee knoppen om het volume te regelen, nummers op play en pauze te zetten en de luidspreker uit te schakelen zodat deze geen stroom verbruikt in stand-by modus. Deze stijlvolle speaker met luxueus design is tevens beschikbaar in donker- en lichtgrijs.

Uren dansen

Met de Nedis Bluetooth speaker met microfoon metaal paars metallic bent u ervan verzekerd dat u langdurig kunt genieten van de beste tunes. De Bluetooth-luidspreker heeft een krachtige 800 mAh lithium-ion batterij. De batterij wordt opgeladen via een USB-verbinding met de netstroom, een powerbank of een ander apparaat (bijvoorbeeld uw computer). In twee uur is de geluidsspeaker helemaal opgeladen en geeft u vervolgens het dubbele, namelijk vier uur, luisterplezier. Het piekvermogen van de Bluetooth-luidspreker is 15 Watt (RMS 5W) en met een gevoeligheid van 85 dB en een frequentiekarakteristiek van 120 Hz tot 18 kHz levert de unit uitstekende geluidskwaliteit.

Luistergenot zonder streamen

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon metaal paars metallic is natuurlijk een draagbare, draadloze luidsprekerbox maar u kunt deze ook zonder Bluetooth-verbinding gebruiken. Naast de micro USB-poort zit een audio jack 3.5 mm ingang, de aansluiting die we allemaal wel kennen van MP3-spelers, oortjes en die ook op iedere laptop zit. Bent u op zoek naar een draadloze luidspreker waarmee u ook muziekfragmenten kunt afspelen vanaf een SD-kaart? In het assortiment van Allekabels vindt u ook speakers in dezelfde prijsklasse met een SD-kaart lezer. Net zoals de meeste luidsprekers heeft deze Bluetooth-luidspreker van Nedis een impedantie van 4 Ohm. De Bluetooth-versie 4.2 maakt een bereik van tot op tien meter mogelijk.

• Uit metaal vervaardigd ontwerp - ziet er even goed uit als hij klinkt
• Ingebouwde batterij van 800 mAh - voor vier uur speeltijd zonder tussentijds opladen
• Lichtgewicht luidspreker - met een zwaar geluid
• Ingebouwde microfoon - zodat u direct via de luidspreker kunt bellen en gebeld worden

Aansluiting Bluetooth
Microfoon Ingebouwde Microfoon
Materiaal Metaal
Bluetooth-versie v4.2
Ingang(en) 1x Micro-USB 1x 3.5mm
Stekkertype USB
Capaciteit 800 mAh
Frequentie bereik 2.402...2.480 GHz
Frequentiekarakteristiek 120 Hz...18 kHz (+/- 3 dB)
Gevoeligheid 85 dB
Impedantie 4 Ohm
Incl. batterijen Built-In Lithium-Ion
Laadtijd 2 uur
Max. frequentie 2.480 GHz
Maximum Play Time 4 uur
Min. frequentie 2.402 GHz
Operating Distance 10 m
Piek uitgangsvermogen 15 W
RMS 5 W

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie