Bluetooth Speaker - Nedis

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Luidspreker met Bluetooth® | 15 W | Metaalbewerkt ontwerp | Aluminum-zilver Met een ingebouwde microfoon kunt u de luidspreker gebruiken om te bellen en gebeld te worden wanneer hij aan uw smartphone is gekoppeld - vergeet alleen niet eerst de muziek wat zachter te zetten!
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
   
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Jack 3.5mm en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 4 uur,
RMS vermogen: 15 Watt.
Productcode: 3223065
leverbaar: 54
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 39,99Aantal 10-49: € 38,59Aantal 50-249: € 35,19Aantal 250+: € 31,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3223065
Meer informatie over dit product

Met een gevoeligheid van 85dB en een frequentiekarakteristiek van 120 Hz tot 18 kHz levert de Nedis Bluetooth speaker met microfoon metaal lichtgrijs uitstekende geluidskwaliteit. Het prachtige ontwerp is gemaakt van metaal en heeft dan ook een zeer luxueuze uitstraling. Naast in lichtgrijs is dit design ook beschikbaar in donkergrijs en metallic paars. Met deze luidspreker kunt u muziek streamen vanaf uw mobiele apparaten zoals smartphone, tablet, notebook, laptop en televisie (mits Bluetooth-ondersteuning). De Bluetooth-versie 4.2 zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen de speakerunit en uw apparaat welke tot op wel tien meter standhoudt. De compacte luidsprekerunit is ideaal voor gebruik onderweg.

Langdurig dansen

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon metaal lichtgrijs heeft een krachtige 800 mAh batterij. De lithium-ion batterij is in slechts twee uur opgeladen en geeft u vervolgens vier uur lang ononderbroken muziekplezier. De speaker wordt opgeladen door middel van een verbinding met de netstroom en heeft daarvoor een USB-poort. Tijdens het laden kunt u zonder problemen verder luisteren naar uw favoriete tunes. Deze Bluetooth-speaker heeft een impedantie van 4 Ohm, zoals veel speakers op de markt, en wanneer u deze gebruikt in combinatie met een 8 Ohm apparaat zal de batterijduur iets verkort worden. Dit komt omdat de luidsprekerbox dan meer energie verbruikt.

Handsfree bellen

Wanneer u op zoek bent naar een geluidsbox om in de auto van muziek te kunnen genieten is de Nedis Bluetooth speaker met microfoon metaal lichtgrijs een zeer goede keuze. Dankzij de ingebouwde microfoon kunt u met deze unit namelijk ook handsfree bellen. Naast de volumeregelaarknoppen en de aan en uitknop zit een telefoon-icon. Als de geluidsspeaker met uw smartphone verbonden is kunt u met één druk op de knop een telefoongesprek aangaan. Naast via Bluetooth-verbinding kunt u ook via de audio jack 3.5 mm aansluiting van de beste beats genieten. Het piekvermogen van dit speakermodel is 15 Watt (RMS 5W) en het frequentiebereik is 2.403 tot 2.480 GHz.

• Uit metaal vervaardigd ontwerp - ziet er even goed uit als hij klinkt
• Ingebouwde batterij van 800 mAh - voor vier uur speeltijd zonder tussentijds opladen
• Lichtgewicht luidspreker - met een zwaar geluid
• Ingebouwde microfoon - zodat u direct via de luidspreker kunt bellen en gebeld worden

Aansluiting Bluetooth
Microfoon Ingebouwde Microfoon
Materiaal Metaal
Bluetooth-versie v4.2
Ingang(en) 1x Micro-USB 1x 3.5mm
Stekkertype USB
Capaciteit 800 mAh
Frequentie bereik 2.402...2.480 GHz
Frequentiekarakteristiek 120 Hz...18 kHz (+/- 3 dB)
Gevoeligheid 85 dB
Impedantie 4 Ohm
Incl. batterijen Built-In Lithium-Ion
Laadtijd 2 uur
Max. frequentie 2.480 GHz
Maximum Play Time 4 uur
Min. frequentie 2.402 GHz
Operating Distance 10 m
Piek uitgangsvermogen 15 W
RMS 5 W

Andere producten in deze categorie
Afvalbakje 0,25L - Sunware Basket 0,25L zwart € 9,99 € 1,99
Klantenservice & Informatie