Bluetooth Speaker - Nedis

Momenteel helaas uitverkocht
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Jack 3.5mm en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 6 uur,
RMS vermogen: 3 Watt.
Productcode: 3223064
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3223064
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
Meer informatie over dit product

De Nedis Bluetooth speaker met microfoon blauw is een moderne en strak vormgegeven luidspreker met verschillende opties die de gebruiksvriendelijkheid bevorderen. Met deze geluidsbox van het merk Nedis is het mogelijk om van muziek te genieten ongeacht uw locatie. De lichtgewicht luidsprekerbox is gemakkelijk mee te nemen en biedt goede, draagbare geluidskwaliteit. Via Bluetooth kunt u vanaf ieder apparaat draadloos muziek streamen, bijvoorbeeld uw smartphone, tablet, laptop of televisie. Deze luidspreker is uitgerust met een v4.1 Bluetooth-versie. Het Bluetooth-signaal houdt stand tot op 10 meter, er kan dus heel wat ruimte zijn tussen de geluidsbox en geluidsbron zonder dat nummers ineens onderbroken worden.

Handsfree bellen

Dankzij de ingebouwde microfoon kunt u met de Nedis Bluetooth speaker met microfoon blauw ook handsfree bellen. Wanneer de speakerunit aan uw smartphone gekoppeld is kunt u dus telefoongesprekken voeren en tegelijkertijd het avondeten voorbereiden. De luidsprekerunit is gemaakt van ABS, een copolymeer kunststof met thermovormende eigenschappen waardoor dit materiaal dat we allemaal kennen van Lego ideaal is voor de productie van luidsprekerboxen. ABS is daarnaast ook nog eens slagvast en kan wel tegen een stootje. Op de cover van de speakerunit bevinden zich twee knoppen om het volume te bedienen en een play/pauze knop. Aan de achterzijde zit de aan/uitknop en verschillende ingangen, een audio jack 3,5 mm, een micro SD en een micro USB-ingang om de unit op te laden.

Extra lange afspeeltijd

De draadloze Nedis Bluetooth speaker met microfoon blauw heeft een geïntegreerde lithium-ion batterij (1200 mAh). Deze accu wordt via de oplaadkabel opgeladen. Om de luidspreker vol op te laden dient deze ongeveer drie en een half uur in de stroom te zitten. Vervolgens heeft u maar liefst zes uur om ongestoord van uw favoriete nummers te genieten. De luidsprekerunit heeft een impedantie van 4 Ohm, deze kan dus ook worden aangestuurd door 8 Ohm receivers alleen gebruikt dan wel meer energie. Met een frequentiebereik van 2.402 tot 2.480 GHz levert deze speaker van Nedis uitstekende muziekkwaliteit (gevoeligheid 60dB). Wanneer u deze optie bestelt ontvangt u naast de Bluetooth-luidspreker ook een USB-oplaadkabel en een beknopte handleiding.

Specificaties

ExtraIngebouwde microfoon
Audio ingangJack 3.5mm en Micro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 6 uur
RMS vermogen3 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie