Bluetooth Speaker - Nedis

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Luidspreker met Bluetooth® | 9 W | Maximaal 6 uur speelduur | Zwart Met een ingebouwde microfoon kunt u de luidspreker gebruiken om te bellen en gebeld te worden wanneer hij aan uw smartphone is gekoppeld - vergeet alleen niet eerst de muziek wat zachter te zetten!
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
   
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Jack 3.5mm en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 6 uur,
RMS vermogen: 3 Watt.
Productcode: 3223063
voorraad: 527
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3223063
Meer informatie over dit product

De Nedis SPBT2000BK zwarte Bluetooth speaker valt direct op door zijn ontwerp. De volledig zwarte kleur, het vierhoekige ontwerp, de plaats van de knoppen - alles ademt stijl. Alleen van een mooi bord kan je niet eten, maar gelukkig is het geluid ook goed te noemen. Met een frequentiebereik van de speaker tussen de 150 Hertz en de 18.000 Hertz, zijn namelijk zowel alle hoge als de lage tonen prima hoorbaar. Gebruik deze speaker bijvoorbeeld om ergens een leuk muziekje op te zetten in een goede geluidskwaliteit. Een andere handige eigenschap van deze speaker is dat er een accu in zit met een lange looptijd.

Accu van 1200 mAh

De meeste Bluetooth speakers halen, met een volledig opgeladen accu, net aan een looptijd van 2 à 3 uur, maar dat is bij deze Nedis SPBT2000BK zwarte Bluetooth speaker niet het geval. Er zit namelijk een accu in deze draadloze speaker van het merk Nedis van maar liefst 1200 mAh, wat staat voor milliampère-uur. Door deze accu is het mogelijk de luidspreker dus overal draadloos te gebruiken. Hij is eenvoudig op te laden met de USB-kabel en een USB-poort van bijvoorbeeld een laptop. Na het opladen gaat hij ongeveer 6 uur mee. Dat is lang genoeg om hem een feestje lang te gebruiken voor een stukje gezelligheid in de vorm van leuke muziek.

Voor alle audio te gebruiken

Of u nu al uw muziek versterkt wilt afspelen, of misschien een podcast of een luisterboek, met deze draadloze speaker van Nedis is het allemaal mogelijk. Het werkt namelijk allemaal met Bluetooth. Dus om de audio van een mobile device als een smartphone, tablet of laptop naar de luidspreker te streamen, hoeft u alleen maar Bluetooth aan te zetten op het desbetreffende apparaat en de speaker aan te zetten. Maar het is ook een optie om een micro SD-kaartje in de speaker te steken om op deze manier naar de audio te luisteren. Als u dus liedjes, podcasts of audioboeken via de computer op het geheugenkaartje zet, en deze vervolgens in de draadloze luidspreker steekt, is het dus mogelijk om ook zonder Bluetooth van de speaker gebruik te maken.

• Lichtgewicht luidspreker - met een zwaar geluid
• Ingebouwde batterij van 1200 mAh - voor zes uur afspeeltijd zonder tussentijds opladen
• Ingebouwde microfoon - zodat u direct via de luidspreker kunt bellen en gebeld worden

- Aansluiting Bluetooth
- Microfoon Ingebouwde Microfoon
- Materiaal ABS
- Bluetooth-versie v4.1
- Ingang(en) 1x microSD
1x 3.5mm
- Capaciteit 1200 mAh
- Frequentie bereik 2.402...2.480 GHz
- Frequentiekarakteristiek 150 Hz...18 kHz (+/- 3 dB)
- Gevoeligheid 60 dB
- Impedantie 4 Ohm
- Incl. batterijen Built-In Lithium-Ion
- Laadtijd 3.5 uur
- Max. frequentie 2.480 GHz
- Maximum Play Time 6 uur
- Min. frequentie 2.402 GHz
- Operating Distance 10 m
- Piek uitgangsvermogen 9 W
- RMS 3 W

Andere producten in deze categorie
Hangslot - 50mm Padlock 50mm CI € 4,99 € 2,99
Klantenservice & Informatie