Bluetooth Speaker - Nedis

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 3 uur,
RMS vermogen: 3 Watt.
Productcode: 3223062
voorraad: 261
€ 22,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3223062
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 22,99Aantal 10-49: € 22,19Aantal 50-249: € 20,23Aantal 250+: € 18,39
Meer informatie over dit product

De Nedis SPBT1001GY roze bluetooth speaker heeft een opvallende kleur, een stijlvol design en een goed geluid. Houdt u niet zo van roze? Dat is geen probleem. We verkopen dezelfde draadloze speaker ook in meer neutrale kleuren als donker- en lichtgrijs. De speaker maakt verder gebruik van het draadloze Bluetooth om verbinding te maken met een geschikt apparaat. Dit kan een smartphone zijn, maar net zo eenvoudig een tablet of een laptop. Als het apparaat maar Bluetooth heeft, dan zit u goed. Zet Bluetooth aan op de smartphone, laptop of tablet en het apparaat zal gelijk verbinding maken met de speaker. Dit werkt snel en eenvoudig.

Een micro SD-geheugenkaartje gebruiken

Als uw apparaat geen Bluetooth heeft, is het nog steeds mogelijk om deze Nedis SPBT1001GY roze bluetooth speaker te gebruiken. Er is namelijk een poort aanwezig waarin een micro SD-geheugenkaart past. Dit zijn kleine geheugenkaartjes waar u thuis op de computer veel audiobestanden, zoals liedjes, podcasts of audioboeken op kunt zetten. Stop het micro SD-kaartje vervolgens in deze draadloze speaker en begin met luisteren. Dit werkt allemaal eenvoudig en dus zonder Bluetooth. Op deze manier is het dus mogelijk om versterkt naar al uw audio te luisteren zonder Bluetooth te gebruiken of überhaupt een mobile device bij de hand te hebben.

Neem hem overal mee naartoe

In deze speaker van het merk Nedis zit een accu. Deze laadt u eenvoudig op door middel van het meegeleverde USB-kabeltje. Verbind de speaker met een vrije USB-poort en binnen 1,5 uur zit de accu van de luidspreker weer op 100%. Eenmaal opgeladen is het mogelijk ongeveer 3 uur naar verschillende soorten muziek, podcasts, luisterboeken of andere audio te luisteren voordat de batterij weer opgeladen dient te worden. Een ander handig iets van deze roze luidspreker is het feit dat er een ingebouwde microfoon aanwezig is, waarmee u bijvoorbeeld handsfree kunt bellen. Deze microfoon registreert alles wat u zegt en hoort, waarna de speaker de audio versterkt afspeelt.

Specificaties

ExtraIngebouwde microfoon
Audio ingangMicro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 3 uur
RMS vermogen3 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie