Bluetooth Speaker - Nedis

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Luidspreker met Bluetooth® | 9 W | Metaalbewerkt ontwerp | Aluminum-zilver Met een ingebouwde microfoon kunt u de luidspreker gebruiken om te bellen en gebeld te worden wanneer het hij aan uw smartphone is gekoppeld - vergeet alleen niet eerst de muziek wat zachter te zetten!
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
Bluetooth Speaker - Nedis
   
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 3 uur,
RMS vermogen: 3 Watt.
Productcode: 3223061
leverbaar: 408
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3223061
Meer informatie over dit product

Stijlvol naar versterkte muziek of andere audio luisteren, doet u met de Nedis SPBT1001GY lichtgrijze bluetooth speaker. Het is een mooie en handzame luidspreker. U neemt hem dus simpel overal mee naartoe. Dit kan een picknick zijn in een parkje, een tuinfeestje van de buren, een BBQ met familie/vrienden/geliefden of naar het zwembad of het strand. Laad hem thuis op via de meegeleverde USB-kabel, stop hem in uw de tas en haal hem tevoorschijn bij aankomst op de plek van bestemming. Vervolgens kunt u met de telefoon een liedje aanzetten, bijvoorbeeld via iTunes of Spotify, en dit nummer vervolgens via deze luidspreker de wereld in streamen. Zo kan iedereen meegenieten.

Alles draadloos

Dit werkt allemaal draadloos bij deze Nedis SPBT1001GY lichtgrijze bluetooth speaker. Hij maakt namelijk gebruik van Bluetooth. Maar het is ook mogelijk om een micro SD-kaartje te gebruiken om audio mee af te spelen. Op deze manier is het dus tevens mogelijk om deze draadloze speaker te gebruiken als uw andere apparaat geen Bluetooth heeft, of als de batterij van dit apparaat bijvoorbeeld leeg is. Over batterijen gesproken, in deze speaker van het merk Nedis zit een ingebouwde accu van 500 mAh. Volledig opgeladen kan deze accu ongeveer 3 uur mee. Het opladen van de accu gaat eenvoudig door de speaker met een USB-kabeltje te verbinden met een USB-poort van bijvoorbeeld de laptop. Binnen 1,5 uur is de accu weer helemaal opgeladen.

Andere handige eigenschappen

Naast het feit dat deze speaker handzaam is en draadloos te gebruiken, heeft de luidspreker nog een aantal handige functies. Zo is er bijvoorbeeld een microfoon ingebouwd. Dus stel, u belt iemand op of iemand belt u op uw smartphone. Als u vervolgens Bluetooth aanzet op de telefoon en hem verbinding laat maken met deze speaker, dan is het mogelijk om dit gesprek handsfree te hebben. De microfoon registreert wat u zegt en wat u hoort. Deze audio hoort u vervolgens versterkt over de speaker. Op deze manier heeft u de handen vrij. Daarnaast ziet de speaker er simpelweg stijlvol en mooi uit. De behuizing is gemaakt van metaal in een lichtgrijze kleur en de beschermlaag van de speaker is donkergrijs.

• Uit metaal vervaardigd ontwerp - ziet er even goed uit als het klinkt
• Ingebouwde batterij van 500 mAh - voor twee uur speeltijd zonder tussentijds opladen
• Lichtgewicht luidspreker - met een zwaarwichtig geluid
• Ingebouwde microfoon - zodat u direct via de luidspreker kunt bellen en gebeld worden

- Aansluiting Bluetooth
- Microfoon Ingebouwde Microfoon
- Materiaal Metaal
- Bluetooth-versie v4.2
- Ingang(en) 1x microSD
- Capaciteit 400 mAh
- Frequentie bereik 2.402...2.480 GHz
- Frequentiekarakteristiek 50 Hz...20 kHz (-3 dB)
- Gevoeligheid 60 dB
- Impedantie 4 Ohm
- Laadtijd 1.5 uur
- Max. frequentie 2.480 GHz
- Maximum Play Time 3 uur
- Min. frequentie 2.402 GHz
- Operating Distance 10 m
- Piek uitgangsvermogen 9 W
- RMS 3 W

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie