Bluetooth Speaker - Nedis

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Extra: Ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 3 uur,
RMS vermogen: 3 Watt.
Productcode: 3223061
leverbaar: 191
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3223061
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
Meer informatie over dit product

Stijlvol naar versterkte muziek of andere audio luisteren, doet u met de Nedis SPBT1001GY lichtgrijze bluetooth speaker. Het is een mooie en handzame luidspreker. U neemt hem dus simpel overal mee naartoe. Dit kan een picknick zijn in een parkje, een tuinfeestje van de buren, een BBQ met familie/vrienden/geliefden of naar het zwembad of het strand. Laad hem thuis op via de meegeleverde USB-kabel, stop hem in uw de tas en haal hem tevoorschijn bij aankomst op de plek van bestemming. Vervolgens kunt u met de telefoon een liedje aanzetten, bijvoorbeeld via iTunes of Spotify, en dit nummer vervolgens via deze luidspreker de wereld in streamen. Zo kan iedereen meegenieten.

Alles draadloos

Dit werkt allemaal draadloos bij deze Nedis SPBT1001GY lichtgrijze bluetooth speaker. Hij maakt namelijk gebruik van Bluetooth. Maar het is ook mogelijk om een micro SD-kaartje te gebruiken om audio mee af te spelen. Op deze manier is het dus tevens mogelijk om deze draadloze speaker te gebruiken als uw andere apparaat geen Bluetooth heeft, of als de batterij van dit apparaat bijvoorbeeld leeg is. Over batterijen gesproken, in deze speaker van het merk Nedis zit een ingebouwde accu van 500 mAh. Volledig opgeladen kan deze accu ongeveer 3 uur mee. Het opladen van de accu gaat eenvoudig door de speaker met een USB-kabeltje te verbinden met een USB-poort van bijvoorbeeld de laptop. Binnen 1,5 uur is de accu weer helemaal opgeladen.

Andere handige eigenschappen

Naast het feit dat deze speaker handzaam is en draadloos te gebruiken, heeft de luidspreker nog een aantal handige functies. Zo is er bijvoorbeeld een microfoon ingebouwd. Dus stel, u belt iemand op of iemand belt u op uw smartphone. Als u vervolgens Bluetooth aanzet op de telefoon en hem verbinding laat maken met deze speaker, dan is het mogelijk om dit gesprek handsfree te hebben. De microfoon registreert wat u zegt en wat u hoort. Deze audio hoort u vervolgens versterkt over de speaker. Op deze manier heeft u de handen vrij. Daarnaast ziet de speaker er simpelweg stijlvol en mooi uit. De behuizing is gemaakt van metaal in een lichtgrijze kleur en de beschermlaag van de speaker is donkergrijs.

Specificaties

ExtraIngebouwde microfoon
Audio ingangMicro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 3 uur
RMS vermogen3 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie