Bluetooth Speaker - Conceptronic

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Conceptronic - Beattie SuperBass,
Audio ingang: Jack 3.5mm en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 3 uur,
RMS vermogen: 3 Watt.
Productcode: 2255289
€ 16,99 (Incl. BTW)
Productcode: 2255289
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 16,99
Meer informatie over dit product

De Conceptronic - Beattie SuperBass witte speaker is op verschillende manieren te gebruiken. Ten eerste beschikt hij over Bluetooth 3.0-connectiviteit. Ten tweede heeft de luidspreker een poort waarin een micro SD-kaartje past en ten derde is er een vrouwelijke 3.5 mm jack-ingang aanwezig voor een AUX-kabel. Zo zijn er dus verschillende opties om een apparaat op deze luidspreker aan te sluiten. Daarnaast is er een microfoon ingebouwd. Hierdoor kunt u deze draadloze speaker tevens gebruiken om bijvoorbeeld handsfree mee te bellen. Laat uw smartphone hiervoor via Bluetooth verbinding maken met de luidspreker. Als u vervolgens belt of gebeld wordt, zult u het geluid versterkt over de speaker horen en heeft u uw handen vrij voor andere zaken.

Draadloze verbindingsmogelijkheden

Maar de meeste gebruikers zullen deze luidspreker gebruiken om draadloos muziek en andere audio mee af te spelen. Verbind deze luidspreker bijvoorbeeld via Bluetooth met uw smartphone, laptop of tablet. Start op het desbetreffende apparaat vervolgens een liedje, podcast of ander audiobestand. Als beide apparaten op minder van 10 meter van elkaar staan, is het geluid vervolgens versterkt over de luidspreker te horen. Heeft uw apparaat geen Bluetooth? Dat is geen enkel probleem. Met deze luidspreker van Conceptronic is het namelijk ook mogelijk om via een klein micro SD-kaartje audio via de luidspreker af te spelen. Zet de bestanden via uw computer op het kaartje en plug hem in de speaker.

AUX-kabel

Een derde optie om deze luidspreker te gebruiken is via een AUX-kabel. Dit is universele audiokabel met twee mannelijke 3.5 mm jack-connectoren. Eentje van de connectoren plugt u in, de andere in een geschikt apparaat naar keuze. Op deze manier is het dus mogelijk om een apparaat zonder Bluetooth toch samen met deze speaker te gebruiken. Door middel van de knopjes aan de zijkant is het mogelijk om het juiste nummer te selecteren, het volume aan te passen et cetera. Dus zoekt u een handzame en makkelijk mee te nemen speaker die zowel draadloos als via een audiokabel te gebruiken is? Dan is deze luidspreker een goede optie.

Specificaties

MerkConceptronic - Beattie SuperBass
Audio ingangJack 3.5mm en Micro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 3 uur
RMS vermogen3 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie