Bluetooth Speaker - Conceptronic

Bluetooth Speaker - Conceptronic Vermogen: 3 Watt
   
Merk: Conceptronic - Beattie SuperBass,
Audio ingang: Jack 3.5mm en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 3 uur,
RMS vermogen: 3 Watt.
Productcode: 2255288

8
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 16,99
€ 16,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2255288
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 16,99
Meer informatie over dit product

De Conceptronic - Beattie SuperBass zwarte speaker is een handige en handzame luidspreker. Hij is in veel verschillende situaties handig om te gebruiken. Met deze luidspreker is het mogelijk om geluid, bijvoorbeeld muziek, een podcast of een luisterboek, versterkt af te spelen. Dit kan draadloos via Bluetooth, maar ook door middel van een AUX-kabel of een Micro SD-geheugenkaartje. Zo is er altijd wel een manier om deze luidspreker te gebruiken. Met de ingebouwde accu (400 mAh) is het mogelijk om tot 3 uur naar muziek of andere audio te luisteren voordat de batterij weer opgeladen dient te worden. Het ontwerp van deze speaker is daarbij modern, dun en bijzonder stijlvol en mag dus gezien worden.

Draadloos

De Conceptronic - Beattie SuperBass zwarte speaker is op verschillende manieren te gebruiken. Allereerst heeft de luidspreker de mogelijkheid om Bluetooth te gebruiken. Hiermee is het mogelijk om draadloos muziek van een apparaat naar de luidspreker te sturen zodat deze hard afgespeeld kan worden. Vrijwel alle hedendaagse mobiele apparaten hebben tegenwoordig Bluetooth, van smartphones, tablets, PDA’s, notebooks tot aan laptops. Het enige dat u hoeft te doen, is Bluetooth aanzetten. Vervolgens zal de speaker automatisch herkend worden en komt er een draadloze verbinding tot stand. U kunt daarna direct beginnen met luisteren, bijvoorbeeld op een feestje, een BBQ of gewoon in huis. Het bereik van Bluetooth is 10 meter.

Kwaliteit van het geluid

Deze speaker van het merk Conceptronic is bijzonder handzaam en dus ideaal om mee te nemen. Maar ondanks dit kleine formaat is de geluidskwaliteit dat uit deze luidspreker komt verrassend goed. Vaak gaat een kleiner formaat gepaard met verlies aan geluidskwaliteit, maar dat is in dit geval zeker niet het geval. Dit komt door het grote frequentiebereik van de speaker. Dit bereik ligt namelijk tussen de 150 Hz en de 20.000 Hz. Hierdoor zijn zowel de hoge als de lage tonen goed en duidelijk hoorbaar. Hierdoor is het mogelijk om naar alle soorten muziek te luisteren, maar net zo goed naar een podcast of een audioboek.

Merk: Conceptronic - Beattie SuperBass,
Audio ingang: Jack 3.5mm en Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 3 uur,
RMS vermogen: 3 Watt.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie