Bluetooth Speaker - Conceptronic

Merk: Conceptronic - CSPKBTSBY,
Extra: Met FM radio,
Audio ingang: Jack 3.5mm,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 3 uur,
RMS vermogen: 2 Watt.
Productcode: 1672157

500
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1672157
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 13,99
Meer informatie over dit product

De Conceptronic - CSPKBTSBY draadloze Bluetooth speaker is in veel verschillende situaties handig om te hebben, bijvoorbeeld tijdens een tuinfeestje, een roof-party, een picknick of bijvoorbeeld op het strand. De speaker werkt volledig draadloos via Bluetooth. Het maakt verder niet uit of u deze speaker gebruikt om mee naar muziek te luisteren, of bijvoorbeeld naar een podcast, audioboek of ander audiobestand. Zet Bluetooth aan op uw smartphone, tablet of laptop, start het audiobestand dat u wilt luisteren, bijvoorbeeld via Spotify of iTunes, laat het apparaat verbinding maken met deze luidspreker en klaar bent u. U zult vervolgens de audio versterkt via deze speaker afgespeeld horen worden.

AUX-ingang

Maar er zijn nog meer manieren om de Conceptronic - CSPKBTSBY draadloze Bluetooth speaker te gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld een vrouwelijke 3.5 mm jack-ingang aanwezig. Deze is te gebruiken om, via een AUX-kabel, een apparaat met deze speaker te koppelen. Dit werkt eveneens eenvoudig. Steek de ene connector van een reguliere audiokabel met twee mannelijke 3.5 mm jack-connectoren in de 3.5 mm jack-ingang van de speaker. De andere mannelijke jack-connector steekt u vervolgens in een geschikt apparaat naar keuze. Dat is alles. Vervolgens speelt u de audio af op uw apparaat en zal deze audio versterkt via deze speaker worden afgespeeld. Ideaal voor op feestjes als iemand zijn eigen muziek wilt laten horen.

Radio

Maar dat is nog niet alles. Want naast audio versterkt afspelen, door middel van Bluetooth of een AUX-kabel, is deze draagbare speaker tevens geschikt om mee naar FM-radio te luisteren. Een leuk iets aan deze speaker is dat hij eruit ziet als een soort cameralens. Door aan ‘focuswiel’ te draaien, is het bijvoorbeeld mogelijk om het volume aan te passen, een beetje zoals u normaal gesproken een camera scherp stelt. Leuk detail. Verder is deze luidspreker stevig en robuust waardoor u er lang plezier van zult beleven, ook als u hem overal mee naartoe neemt. Tel daar de vrolijke groen met zwarte kleur bij op en u krijgt deze leuke en handig draagbare Bluetooth luidspreker die u in zeer verschillende situaties kunt gebruiken.

Specificaties

MerkConceptronic - CSPKBTSBY
ExtraMet FM radio
Audio ingangJack 3.5mm
VoedingAccu
Batterijduurtot 3 uur
RMS vermogen2 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie