Bluetooth Speaker - Terratec

Merk: Terratec - Concert BT me,
Extra: Met ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 3 uur,
RMS vermogen: 1 Watt.
Productcode: 1299498

2
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1299498
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43Aantal 250+: € 10,39
Meer informatie over dit product

De Terratec - Concert BT Me zwarte Bluetooth luidspreker is een draagbare speaker die werkt met een ingebouwde accu. Deze accu heeft een batterijduur van 3 uur voordat hij weer opnieuw opgeladen dient te worden. Door middel van de handige band van elastiek is deze draagbare speaker eenvoudig om de nek te dragen. Zo raakt u hem nooit kwijt. Deze speaker werkt zowel met Bluetooth, waarover in de volgende alinea meer informatie staat, als met een micro SD-kaartje. Vindt u de kleur zwart trouwens niet bij u passen? Niet getreurd. Deze luidspreker is er ook in het paars, lichtblauw en in het rood.

Bluetooth

Deze Terratec - Concert BT Me zwarte Bluetooth luidspreker werkt dus volledig draadloos. Hij maakt gebruik van Bluetooth om een verbinding te maken tussen zichzelf en het audioapparaat dat u samen met de speaker gebruikt. Dit kan een smartphone zijn waarop u via Spotify of iTunes nummers afspeelt, maar ook een tablet of bijvoorbeeld een laptop. Speel een nummer af, laat het apparaat in kwestie verbinding, door middel van Bluetooth, verbinding maken met de luidspreker en begin met luisteren. Dit werkt allemaal eenvoudig en snel. Heeft uw apparaat geen Bluetooth, maar wilt u wel van deze luidspreker gebruik maken? Dat is tevens mogelijk.

Andere manieren om de luidspreker te gebruiken

Zet in dat geval al uw audio via uw laptop of PC op een micro SD-geheugenkaartje, stop dit kaartje in deze Bluetooth speaker en luister op deze manier versterkt naar de audio. Daarnaast is er ook een USB-ingang waarin u bijvoorbeeld een smartphone of MP3-speler kunt steken. Op deze manier zijn er dus verschillende manieren om de luidspreker van het merk Terratec te gebruiken - via Bluetooth, via een micro SD-geheugenkaart en door middel van de USB-poort. Daarnaast weegt de speaker vrijwel niets en neem hij weinig plek in beslag. Hierdoor is hij handig om mee te nemen, bijvoorbeeld naar het park, een tuinfeestje of elke andere gelegenheid waarbij u versterkt naar muziek wilt luisteren.

Specificaties

MerkTerratec - Concert BT me
ExtraMet ingebouwde microfoon
Audio ingangMicro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 3 uur
RMS vermogen1 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie