Bluetooth Speaker - Terratec

Merk: Terratec - Concert BT me,
Extra: Met ingebouwde microfoon,
Audio ingang: Micro SD,
Voeding: Accu,
Batterijduur: tot 3 uur,
RMS vermogen: 1 Watt.
Productcode: 1299467

33
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 24,35 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1299467
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,35Aantal 10-49: € 23,50Aantal 50-249: € 21,43Aantal 250+: € 19,48
Meer informatie over dit product

Met de Terratec - Concert BT Me roze Bluetooth luidspreker wordt elke gelegenheid een feestje. Gebruik de draadloze speaker bijvoorbeeld om muziek versterkt af te spelen. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld om Spotify of iTunes te starten op de smartphone, tablet of laptop. Vervolgens selecteert u een afspeellijst of los nummer en speelt u deze af. Door Bluetooth vervolgens op het apparaat aan te zetten, en deze speaker aan te zetten, zal er automatisch een verbinding tot stand worden gebracht. Na luttele seconden hoort u het geluid versterkt over de speaker en kunt u fijn van de muziek genieten, of dat nu in de tuin is, in een park, bij het zwembad of ergens anders.

Draadloos

Maar natuurlijk kunt u deze Terratec - Concert BT Me roze Bluetooth luidspreker ook gebruiken om versterkt naar andere audio te luisteren, bijvoorbeeld een podcast, luisterboek of een zelf opgenomen interview. Hij werkt dus draadloos via Bluetooth. Met de ingebouwde batterij is het mogelijk om ongeveer 3 uur naar audio te luisteren voordat deze accu weer opgeladen moet worden. Een ander handig iets van deze roze Bluetooth speaker is het feit dat er een ingebouwde microfoon aanwezig is. Hiermee wordt het mogelijk om bijvoorbeeld handsfree met deze luidspreker te bellen. Verder is het product handzaam, met een formaat van 5,5 centimeter bij 2,4 centimeter bij 7,2 centimeter, en licht (69 gram) te noemen. Ideaal om mee te nemen naar een picknick, een feestje in een tuin of op een balkon et cetera.

Meer opties om audio af te spelen

Naast Bluetooth zijn er nog meer mogelijkheden om deze draadloze speaker van het merk Terratec te gebruiken. Zo zit er bijvoorbeeld een handige USB-poort op de luidspreker, de poort waarmee u de speaker ook oplaadt. Hier kunt u bijvoorbeeld een MP3-speler of USB-stick met audio in steken. Vervolgens selecteert u eenvoudig, met knoppen aan de achterzijde van de speaker, wat u wilt luisteren. Daarnaast is het mogelijk om een micro SD-geheugenkaartje in de luidspreker te steken. Als u dus muziek, audioboeken of bijvoorbeeld podcasts op deze geheugenkaart zet, en deze vervolgens in de speaker plugt, kunt u ook op deze manier naar de audio luisteren.

Specificaties

MerkTerratec - Concert BT me
ExtraMet ingebouwde microfoon
Audio ingangMicro SD
VoedingAccu
Batterijduurtot 3 uur
RMS vermogen1 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie