"

Bespaarstekker

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 76
€ 25,00
Incl. BTW
Productcode: 3728488
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

Met de slimme 3-weg stekkerdoos van brennenstuhl® hebt u de mogelijkheid om uw huis op een geavanceerde manier te bedienen. Deze stekkerdoos is compatibel met spraakbesturing via Alexa en Google Assistant, en kan ook worden beheerd via de gratis brennenstuhl®Connect app op uw smartphone. Hiermee kunt u flexibele schema's instellen en timerfuncties gebruiken om uw dagelijkse en wekelijkse routines op een slimme manier te automatiseren.

Bij de schuko male stekker is er zowel pen- als randaarde aanwezig. Bij de female uitgangen is er alleen randaarde aanwezig.

De intelligente stekkerdoos is uitgerust met een 1-kanaals WiFi-module en beschikt over drie stopcontacten met verhoogde contactbeveiliging, die handig zijn opgesteld in een praktische 45°-configuratie. Bovendien is het compatibel met routers van elk merk en vereist het geen extra hub. Het is belangrijk om bij het verbinden de 2,4 GHz-band te selecteren voor optimale prestaties.

Met deze slimme stekkerdoos wordt het beheer van uw elektronische apparaten thuis een naadloze en geavanceerde ervaring, waardoor u volledige controle hebt over uw energieverbruik en apparaten, en tegelijkertijd het gemak van geautomatiseerde routines ervaart.

Specificaties

Aansluiting 1Schuko male
Aansluiting 23x Schuko female
BeschermingsgraadIP20
ExtraKinderbeveiliging, bedienbaar via app
Compatibel metAlexa, Google-assistent, brennenstuhl®Connect App
Frequentiebereik2.4 GHz
Kabellengte1.5 meter
KleurZwart
MerkBrennenstuhl
PenaardeNee
RandaardeJa
Spanning230 volt
StekkertypeHaakse stekker
Stroomsterkte16 A
TypeH05VV-F 3G1.5
Vermogen3500 watt
Productcode: 3728488
Andere producten in deze categorie
Digitale Schakelklok
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 12,69
Bespaarstekker afstandsbediening
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 7,99