Kabels 
Overige Producten 
Account  

Achteruitrijcamera

Achteruitrijcamera kopen, waar moet u op letten?

Een achteruitrijcamera geeft een gespiegeld beeld weer van wat u ziet in uw achteruitkijkspiegel. Zo kunt u gemakkelijk achteruit parkeren, ook daar waar het zicht echt belemmerd wordt. Het helpt u ook de dode hoek te overwinnen en voorkomt zo beschadiging aan uw auto of aan andere spullen. Verder kunt u precies zien of er zich personen in de buurt van de achterkant van uw auto bevinden en kunt u daar adequaat op reageren. Allekabels heeft meerdere modellen in haar assortiment accessoires voor auto’s. Zo hebben wij complete systemen achteruitrijcamera met sensor inclusief alle aansluitmaterialen in ons assortiment.

Achteruitrijcamera: onderdelen

Niet alleen hebben wij complete systemen achteruitrijcamera met monitor in ons assortiment. Wij verkopen ook losse onderdelen, zoals sets achteruitrijcamera parkeersensoren. De sensoren zijn vrijwel volledig waterbestendig. De sets worden geleverd inclusief een aantal sensoren, kabels en andere bevestigingsmaterialen. De sensoren verschillen qua waarnemingsbereik omdat uiteraard ook de grootte van uw voertuig verschilt. Kijkt u wel even op de betreffende productpagina of uw voertuig geschikt is voor de sensor.

Monitor met afstandsbediening

Wij verkopen ook losse achteruitrijcamera monitoren. In ons assortiment vindt u LCD schermen en TFT LCD schermen. De camera’s dan wel de monitoren zijn voorzien van een draadloze afstandsbediening, waarmee u in en uit kunt zoomen. Over het algemeen is de schermgrootte 3,5 inch of een vergelijkbare afmeting. Groot genoeg om gevaar te zien of goed te parkeren dus. Als u zelf een set achteruitcamera samenstelt met monitor en parkeersensoren, kijk dan even goed naar de betreffende in- en uitgangen van deze apparaten. Als ze niet geleverd worden met de benodigde aansluitmaterialen, kunt u deze via Allekabels meteen mee bestellen.

Alarm!

De achteruitrijcamera’s zijn allen voorzien van een achteruitrij alarmfunctie. Dat kan een zoemer, pieper, lichtsignaal of andere voorziening zijn die uw aandacht trekt. Uiteraard uitsluitend wanneer u achteruit rijdt. Sommige modellen zijn voorzien van een dubbele functie, waaruit u kunt kiezen of die u allebei gebruikt. Een bijzonder model is de achteruitrijlamp met alarm. Deze vervangt de originele autolamp en vergt dus verder niet of nauwelijks uitgebreide inbouwacties.

Uw achteruitrijcamera online kopen

Een achteruitrijcamera koopt u online bij Allekabels. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een achteruitrijcamera of over de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie