Kabels 
Overige Producten 
Account  

Draadloze oordopjes

Draadloze oordopjes of ook wel bluetooth oortjes bieden de uitkomst tegen dat snoer wat steeds opnieuw in de knoop schiet. De geluidskwaliteit die draadloze oordopjes bieden is van hetzelfde niveau als de oordopjes met bedrading. Wij bieden varianten die volledig draadloos zijn en varianten die voorzien zijn van een neksnoer. Draadloze oordopjes werken door middel van een oplaadbare batterij. Ze bieden echter een ruime batterijduur van ongeveer 5 á 6 uur.

Lees meer

Voordelen van draadloze oordopjes

Een groot voordeel is dat het snoer niet meer in de knoop kan raken. Ook is de geluidskwaliteit die draadloze modellen bieden van hetzelfde niveau als die met bedrading. Ondanks dat er een ingebouwde accu in verwerkt zit, zijn ze net zo licht als hun bedrade versie. Je merkt vaak niet dat je de oortjes in hebt. Handig voor bijvoorbeeld tijdens het sporten, aangezien je geen last meer hebt van draden. Telefoongesprekken kunnen makkelijk worden beantwoord via de oortjes, zo ook het afspelen van muziek. Ook dit is handig tijdens het sporten.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van draadloze oortjes?

Verder kunt u nog letten op een aantal zaken bij het aanschaffen van draadloze oortjes. Deze variant functioneert natuurlijk draadloos, waardoor ze opgeladen moeten worden alvorens u ze kunt gebruiken. De batterijduur verschilt per soort, maar gemiddeld kan een volle accu ongeveer 5 á 6 uur mee. Sommige varianten laadt u op door middel van een kabeltje. De oordopjes van Apple zijn op te laden door middel van de Qi technologie. De Wireless Charging Case waar de oordopjes van Apple zich in bevinden, zorgt ervoor dat deze worden opgeladen. Deze case levert een batterijduur van 24 uur. In slechts een kwartier zijn de oordopjes alweer genoeg opgeladen om er 3 uur gebruik van te kunnen maken.

Bedenk van tevoren goed wat uw wensen met betrekking tot deze mogelijkheden zijn. De gehele oplaadtijd bedraagt gemiddeld 1 á 2 uur, dus dit stemt goed af op de daadwerkelijke gebruiksduur. Ook zijn draadloze varianten makkelijker te verliezen dan varianten met bedrading, doordat er natuurlijk geen snoer meer aan bevestigd zit. Dit is echter op te lossen door draadloze oortjes aan te schaffen die voorzien zijn van een neksnoer. Dit verkleint de kans dat deze uit uw oren vallen en hierdoor misschien beschadigd raken. Vergeleken met types met een snoer zijn draadloze oortjes over het algemeen een stuk duurder. Dit komt doordat er een accu in verwerkt zit voor de stroomvoorziening en de bluetooth techniek die eraan te pas komt. Dit zijn extra voorzieningen en dit maakt het daarom duurder.

Gebruiksgemak

De draadloze varianten zijn makkelijk te verbinden via bluetooth op uw telefoon. Binnen enkele seconden maken ze al contact. Ook kunt u telefoongesprekken aannemen via de oortjes door een handige aanraakbediening die in de bluetooth oortjes gevestigd is. Dit biedt ook de mogelijkheid om muziek af te spelen, te pauzeren en om nummers over te slaan. U heeft geen last meer van een kabel die in de weg zit, dus u geniet hierdoor veel meer bewegingsvrijheid. Daarom zijn draadloze oordopjes zeer multifunctioneel en bieden ze daarom veel mogelijkheden.

Eigenschappen

Onze draadloze modellen zijn voorzien van wat extra eigenschappen, zoals in-ear types en oorbeugels. Deze laatstgenoemde kan handig zijn voor tijdens het sporten. In-ear types zijn er ook in varianten die geleverd worden met silicone opzetstukjes. Dit zorgt ervoor dat deze altijd passend gemaakt kunnen worden. De types voorzien van een oorbeugel verkleinen de kans dat ze uit uw oren zullen schieten. Daarnaast zijn er ook nog varianten die voorzien zijn van de IPX5 waarde. Dit houdt in dat deze spatwaterdicht zijn en hierdoor bestand zijn tegen vocht.

Oordopjes

Klantenservice & Informatie