Lightning - HDMI adapter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Lightning - HDMI  Adapter Kabel Aansluiting 3: HDMI A Female
Lightning - HDMI adapter
   
Apple original,
Lightning - HDMI adapter kabel - Wit,
Aansluiting 1: Lightning male,
Aansluiting 2: Lightning female,
Aansluiting 3: HDMI A female.
Productcode: 1197471
voorraad: 129
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 69,99
€ 69,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1197471
Meer informatie over dit product

De originele Apple Lightning-naar-digitale-AV-adapter is geschikt voor je iPad met Retina-display, met een Lightning-connector. Met de Lightning-naar-digitale-AV-adapter kun je bijvoorbeeld apps, presentaties, websites of diavoorstellingen op het scherm van je apparaat synchroon op je HDMI-televisie, -beeldscherm, -projector of een ander geschikt scherm weergeven in maximaal 1080p HD.

Daarnaast is deze adapter ook geschikt voor video-uitvoer, zodat je films, tv-programma's of bijvoorbeeld zelf opgenomen videomateriaal in maximaal 1080p HD op een groot scherm kunt bekijken. Daarvoor hoef je alleen de Lightning-naar-digitale-AV-adapter aan te sluiten op de Lightning-ingang van je apparaat en via een afzonderlijk verkrijgbare HDMI-kabel op de HDMI-ingang van je tv of projector.

Geschikt voor alle iPhones en iPads met een Lightning aansluiting

Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie