Overige Producten 
Kabels 
Account  

Opruiming

Panasonic Hoofdtelefoon BTD5E Bluetooth 18Hz-20kHz zwart Panasonic RP-BTD5 Bluetooth headset met NFCKwaliteits Bluetooth hoofdtelefoon van Panasonic. 40mm neodymium drivers garanderen een krachtig en dynamisch geluid. De hoofdtelefoon kunt u via Bluetooth verbinden met uw smartphone of tablet, maar ook via een Bluetooth zender met uw computer, laptop, stereo installatie of andere apparaten met een audio uitgang. Dankzij NFC kunt u uw apparaten eenvoudig en snel koppelen. Door de hoge batterijcapaciteit gaat de hoofdtelefoon maar liefst 40 uur mee (SBC mode). Verbinding maken via Bluetooth met NFCMaak eenvoudig verbinding met Bluetooth compatibel apparaten via NFC. Door uw smartphone of tablet met NFC ondersteuning dichtbij het NFC logo op de hoofdtelefoon te houden verschijnt er een melding waarin u wordt gevraagd de Bluetooth verbinding toe te staan. Na akkoord is de verbinding gerealiseerd.Draadloze Bluetooth en... € 69,95 € 52,46
AIRTECH VANILLE - 7ML Airtech is een nieuw parfum voor auto's. Een combinatie van technologische innovatie en design door Arexons en ontworpen door Pininfarina. De nieuwe vorm is geïnspireerd op de technische details en het ontwerp van de meest innovatieve auto's. In tegenstelling tot andere producten op de markt, is de nieuwe Airtech horizontaal, zodat het harmonieus past in het interieur van de auto en het voegt daar een vleugje elegantie toe. De bijzondere vormgeving van het product en het filter zorgt voor een unieke luchtstroom: lucht die uit de opening gaat in de Airtech op hoge snelheid, raakt het filter meer dan één keer en absorbeert de geur. De geur wordt gelijkmatig verdeeld over het interieur dankzij het innovatieve zijdelingse rooster. Het is ook gemakkelijk aan te passen.

[youtube]ET7rqBEJYTk[/youtube]
€ 6,95 € 5,21
Big Hero 6 Kleine Rugzak Big Hero 6 Kleine Rugzak € 19,95 € 14,96
Hartslaghorloge PM45 Hartslaghorloge PM45 € 89,00 € 66,75
Gaming Stoel - SHOWMODEL Gaming Stoel Arozzie Enzo € 229,00 € 171,75
Akkus HP VH08XL Long Life NB Battery € 167,17 € 125,38

VorigeResultaten 1 tot 100 van totaal 395 productenVolgende

Uw aanbiedingen zoals goedkope kabels online kopen

Kabel kopen doet u in de online opruiming bij Allekabels, wij helpen u graag verder bij de juiste aankoop. Als u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over kabel aanbiedingen, kabel kopen of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie