Universele afstandsbediening

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Universele Afstandsbediening voor senioren Geschikt voor: TV
   
Merk: König - KN-RCSENIOR,
Geschikt voor: Meeste modellen en merken,
Invoer: Voorgeprogrammeerd,
Bedienbare apparaten: 1,
Toepassing: TV,
Voeding: 2x AAA-batterij (excl.),
Extra: XL-knoppen voor optimale leesbaarheid.
Productcode: 1684545
voorraad: 936
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 17,99Aantal 10-49: € 17,36Aantal 50-249: € 15,83Aantal 250+: € 14,39
€ 17,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1684545
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 17,99
Meer informatie over dit product

De König KN-RCSENIOR universele afstandsbediening zwart is een fijne en gebruiksvriendelijke remote control die u kunt gebruiken als de oude afstandsbediening kwijt is geraakt of kapot is gegaan. De universele Tv-afstandsbediening is compatibel met de meeste modellen en merken. Het ontwerp heeft extra grote knoppen in een overzichtelijke lay-out voor optimale leesbaarheid. De basisknoppen die op deze TV-controller staan zijn de aan/uitknop, de TV-knop, de satellietknop waarmee u de settopbox kunt bedienen, vorig en volgend programma buttons, volumeregeling, dempknop voor mute-functie, OK-knop voor keuzebevestiging, de leerbutton en uiteraard cijfertoetsen om een kanaal te kiezen. Bovenaan de unit zit een LED-indicator, deze geeft de status weer.

Voorgeprogrammeerd

De König KN-RCSENIOR universele afstandsbediening zwart is voorgeprogrammeerd voor gebruiksgemak en wordt geleverd met een codelijst. Om de afstandsbediening voor de televisie in te stellen zoekt u het merk van uw TV op in de codelijst. U drukt dan de TV-knop of satellietbutton op de afstandsbedieningsunit in tot het lampje gaat branden en voert de bijbehorende code in. Soms zijn er voor een bepaald merk meerdere codes, in dat geval dient u eerst de eerste nummercombinatie op de lijst te gebruiken en wanneer dit niet werkt pas de volgende. De Tv-afstandsbediening werkt op twee AAA-batterijen maar deze worden niet meegeleverd.

Automatische zoekfunctie en leerfunctie

Omdat dit design voorgeprogrammeerd is kunt u tevens apparaten koppen via de zoekfunctie. Hierbij houdt u de TV-button en de satellietknop ingedrukt tot het lampje brandt, richt u de controllerunit op het TV-apparaat en drukt u langzaam de aan/uitbutton langzaam in. Daarnaast kunt u via de leerfunctie ook de functies van andere afstandsbedieningen kopiëren. De König KN-RCSENIOR universele afstandsbediening zwart is perfect voor oudere mensen of voor wie gewoon een simpele en gebruiksvriendelijke console wil. De controller-unit heeft afmetingen van 125 bij 30 bij 250 mm en weegt 143 gram. Het infrarood signaal tussen de afstandsbedienings-unit en uw TV-apparaat houdt stand tot op 8 meter afstand (108 MHz).

- Alleen voorzien van basisknoppen,
- XL-knoppen voor optimale leesbaarheid,
- Voorgeprogrammeerd dus klaar voor gebruik,
- Werkt met iedere televisie,
- Automatische leerfunctie voor maximale compatibiliteit.

Klik hier voor de bijbehorende AAA batterij

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie