Universele afstandsbediening - Sony

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Universele Afstandsbediening - Sony TV Geschikt voor: Sony TV
   
Merk: König - KN-RCSO,
Geschikt voor: Sony TV's vanaf 2012,
Invoer: Voorgeprogrammeerd,
Bedienbare apparaten: 1,
Toepassing: TV,
Voeding: 2x AAA-batterij (excl.),
Extra: Met ingebouwde codedatabase.
Productcode: 1684543
voorraad: 343
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 16,99Aantal 10-49: € 16,40Aantal 50-249: € 14,95Aantal 250+: € 13,59
€ 16,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1684543
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 16,99
Meer informatie over dit product

De König KN-RCSO heeft alles wat u van een moderne afstandsbediening mag verwachten. Hij ligt fijn in de hand, is makkelijk in gebruik en kan veel verschillende dingen van afstand voor u regelen. Dit is ideaal als u lekker op de bank zit, na een lange school- of werkdag, en u daar niet meer vanaf wilt komen. Bekijk uw favoriete tv-programma zonder dat u zich hoeft te bewegen. Met deze afstandsbediening kunt u uiteraard het volume aanpassen, een andere zender opzetten en dat soort voor de hand liggende zaken. Maar er is met dit apparaat nog meer mogelijk.

Veel opties

Met de zwarte König KN-RCSO afstandsbediening programma’s opnemen, als uw tv-pakket dat toelaat, televisieprogramma’s pauzeren en afspelen, naar de tv-gids gaan en nog veel meer. Daarnaast is het apparaat eenvoudig in gebruik. Stop er twee AAA-batterijen in (niet meegeleverd) en u kunt gelijk aan de slag, want hij is volledig voorgeprogrammeerd. Dus geen gedoe met allerlei moeilijke instellingen en andere tijdrovende zaken. Het enige waar u op moet letten is het type televisie dat u heeft. De König KN-RCSO is namelijk geschikt voor alle Sony televisies uit 2012 en later.

Vervang een zoekgeraakte of kapotte Sony afstandsbediening met deze voorgeprogrammeerde vervangende TV-afstandsbediening. De afstandsbediening is geschikt voor iedere Sony televisie vanaf 2012.Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase beschikt deze over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is, U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Klik hier voor de bijbehorende AAA batterij

Andere producten in deze categorie
Thermometer Thermometer € 12,99 € 7,99
Klantenservice & Informatie