TV & Video accessoires

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1265978
Universele afstandsbediening

Met de König KN-RCU80B universele afstandsbediening zwart kunt u tot acht apparaten bediening met één remote control. Met behulp van dit model kunt u naast uw televisie ook VCR, DVD, SAT/CBL en DVB-T besturen zonder dat u telkens op zoek bent naar de juiste afstandsbediening. De König KN-RCU80B universele afstandsbediening zwart is geschikt voor apparaten van verschillende merken waaronder LG, Philips en Samsung. Indien u specifieke apparatuur wilt kunnen besturen met deze controller is het handig om van tevoren te weten welk merk de apparatuur geproduceerd heeft. Met dit ontwerp kunt u twee televisies en tevens twee satellietontvangers bedienen, ideaal als vervanging voor een verloren of kapotte controller.

Programmeren

De König KN-RCU80B universele afstandsbediening zwart heeft een uitgebreide ingebouwde database. U hoeft de unit slechts één keer voor te programmeren, vervolgens blijven de codes in het geheugen bewaard. Ook wanneer u de batterijen vervangt blijven de voorgeprogrammeerde codes opgeslagen. De afstandsbedieningsunit werkt op twee AAA-batterijen, deze worden niet meegeleverd. Het programmeren van de remote control gebeurt in twee stappen waarna deze direct in gebruik kan worden genomen. Het design ligt comfortabel in de hand en bestuurt de belangrijkste functies, zoals teletekst en menucontrole. Geavanceerde universele afstandsbedieningen voor onder anderen Blu-Ray vindt u in het assortiment op de website van Allekabels.

Specificaties
Geschikt voorUniverseel
InvoerVoorgeprogrammeerd
Bedienbare apparaten8
ToepassingTV
Voeding2x AA-batterij (excl.)
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22 uur besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 15 dagen na aankoop
 2.754.150+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

11 jul

Na eeuwen gezocht te hebben

Na eeuwen gezocht te hebben om te vinden waar ik behoefte aan had, was ik zo blij om je winkel te vinden, goede service, snelle levering. Allekabels.nl van harte aanbevelen.

Jaap

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie