Universele afstandsbediening

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Universele afstandsbediening voor 4 apparaten Deze universele afstandsbediening heeft een uitgebreide, ingebouwde database die programmeerbaar is in twee stappen en daarom vrijwel meteen in gebruik kan worden genomen. U hoeft de codes slechts één keer te programmeren, zelfs als u de batterijen heeft vervangen. De afstandsbediening is eenvoudig in gebruik en de perfecte oplossing om uw kapotte of verloren afstandsbediening te vervangen. Deze afstandsbediening is geschikt voor TV?s, satellietontvangers, DVB-T-apparaten en DVD-spelers
   
Merk: König - KN-RCU40B,
Geschikt voor: Meeste modellen en merken,
Invoer: Voorgeprogrammeerd,
Bedienbare apparaten: 4,
Toepassing: TV, VCR, DVD, SAT/CBL en DVB-T,
Voeding: 2x AA-batterij (excl.),
Extra: Met ingebouwde codedatabase.
Productcode: 1265977
voorraad: 187
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 9,99Aantal 10-49: € 9,64Aantal 50-249: € 8,79Aantal 250+: € 7,99
€ 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1265977
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 9,99
Meer informatie over dit product

Met de König KN-RCU40B universele afstandsbediening zwart kunt u de verschillende apparaten in uw huishouden via dezelfde remote control bedienen. Hierdoor heeft u niet het probleem dat overal afstandsbedieningen liggen en u iedere keer naar de juiste control moet zoeken om een apparaat te bedienen. De König KN-RCU40B universele afstandsbediening zwart heeft een ingebouwde database welke u in slechts twee stappen programmeert. Wanneer de codes eenmaal ingevoerd zijn blijven deze automatisch bewaard, zelfs wanneer u de batterijen verwisselt. Met dit model kunt u tot vier apparaten bedienen. Twee AAA-batterijen voorzien de remote-unit van stroom, deze worden niet meegeleverd en dient u dus zelf aan te schaffen.

Toepassing

De König KN-RCU40B universele afstandsbediening zwart is geschikt voor TV, VCR, DVD, SAT/CBL en DVB-T. De gebruiksvriendelijk is meegenomen in het ontwerp, wat resulteert in een afstandsbediening die erg fijn in de hand ligt. De König-afstandsbediening is compatibel met verschillende merken zoals LG, Philips en Samsung. De handige en duidelijke knoppen laten u snel en eenvoudig teletekst en het menu navigeren. Deze universele remote control is de ideale budget oplossing voor een verloren of kapotte afstandsbediening voor één of meerdere elektronische apparaten. Wanneer u op zoek bent naar een afstandsbedieningsunit om geavanceerde functies van alle apparatuur in uw huishouden te besturen vindt u ook deze in het assortiment van Allekabels.

In 2 stappen te programmeren,
Houdt codes permanent vast in geheugen,
Teletekst en menucontrole,
Geschikt voor diverse merken, waaronder LG, Philips en Samsung.

Klik hier voor de bijbehorende AA batterij

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie