Universele afstandsbediening

Momenteel helaas uitverkocht
Universele afstandsbediening voor 1 TV Deze universele afstandsbediening heeft een uitgebreide, ingebouwde database die programmeerbaar is in twee stappen en daarom vrijwel meteen in gebruik kan worden genomen. U hoeft de codes slechts één keer te programmeren, zelfs als u de batterijen heeft vervangen. De afstandsbediening is eenvoudig in gebruik en de perfecte oplossing om uw kapotte of verloren afstandsbediening te vervangen
   
Merk: König - KN-RCU10B,
Geschikt voor: Meeste modellen en merken,
Invoer: Voorgeprogrammeerd,
Bedienbare apparaten: 1,
Toepassing: TV,
Voeding: 2x AA-batterij (excl.),
Extra: Met ingebouwde codedatabase.
Productcode: 1264631
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 9,99
€ 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1264631
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De König KN-RCU10B universele afstandsbediening zwart heeft een ingebouwde database waardoor dit model zeer gebruiksvriendelijk is. U dient de remote control voor gebruik de programmeren, dit kan in twee stappen. Het voorprogrammeren bestaat uit het invoeren van de codes voor uw apparaten vervolgens is de afstandsbedieningsunit compatibel met de meeste merken en modellen. De belangrijkste functies zijn met deze control te bedienen. Wanneer u een model zoekt om ook gebruik te maken van geavanceerde opties vindt u deze in het assortiment op de website van Allekabels. De König KN-RCU10B universele afstandsbediening zwart is een budget optie voor wie met één control meerdere apparaten wil kunnen bedienen.

Mogelijkheden

De König KN-RCU10B universele afstandsbediening zwart wordt van stroom voorzien via twee AAA-batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd dus u dient deze vooraf zelf aan te schaffen. De König-afstandsbediening ligt fijn in de hand en is geschikt voor gebruik in combinatie met apparatuur van onder anderen de merken LG, Philips en Samsung. U kunt vervolgens de belangrijkste functies controleren, zoals teletekst en de menucontrole. Dit model houdt codes automatisch vast in het geheugen dus wanneer u de batterijen verwisseld hoeft dit niet binnen een bepaald tijdslimiet te gebeuren. U ontvangt de remote control inclusief uitgebreide handleiding voor installatie waarin ook de diverse mogelijkheden staan beschreven.

In 2 stappen te programmeren,
Houdt codes permanent vast in geheugen,
Teletekst en menucontrole,
Geschikt voor diverse merken, waaronder LG, Philips en Samsung.

Klik hier voor de bijbehorende AA batterij

Andere producten in deze categorie
Draadloos DCF weerstation WS8818 € 24,99 € 18,95
Klantenservice & Informatie