Universele AC - DC Adapter - 12 V

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Universele AC - DC Adapter,
Type: Netstroomaansluiting,
Plugmaat: 5.5 x 2.1mm,
Max. stroomsterkte: 1500mA,
Spanning in: 100-240V 50-60Hz,
Spanning uit: 12 Volt.
Productcode: 1307594
voorraad: 1.344
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 13,99
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1307594
Meer informatie over dit product

Veel elektrische apparaten maken gebruik van een adapter voor het verkrijgen van voeding. Als deze defect is of vervangen moet worden dan is het belangrijk dat de eigenschappen van het nieuwe exemplaar hetzelfde zijn als die van het originele exemplaar. Dat is mogelijk door gebruik te maken van de Goobay universele AC-DC adapter. Deze is geschikt om gebruikt te worden op apparaten die een spanning van 12 volt verbruiken. Deze universele uitvoering heeft als voordeel dat hij gebruikt kan worden op iedere daarvoor geschikte aansluiting. Dit kan als het apparaat dat je van voeding wilt voorzien ook beschikt over de juiste aansluiting voor de stekker.

Technische eigenschappen

Dit product van Goobay is universeel en kan gebruikt worden voor apparaten van verschillende merken. De Goobay universele AC - DC adapter is daarvoor voorzien van een stekker voor in een standaard stopcontact en een vaste plug aan de andere kant van de kabel. Deze kabel heeft een lengte van 1,8 meter en de plug die aan het apparaat gekoppeld dient te worden heeft een binnendiameter van 2,1 millimeter en een buitendiameter van 5,5 millimeter. De afmetingen van het apparaatje zelf zijn 8,1 centimeter in de lengte, 5 centimeter in de breedte en 3,4 centimeter in de hoogte.

Overige eigenschappen

Om dit product te kunnen gebruiken moet het apparaat dat je wilt aansluiten beschikking hebben over de juiste aansluiting voor de plug. Deze uitvoering is geschikt om aangesloten te worden op een stopcontact met een spanning van 100 volt tot maximaal 240 volt bij 50 Hz tot 60 Hz. De uitgangsspanning van deze adapter is 12 volt en de stroomsterkte die wordt geleverd is maximaal 1,5 ampère. Dit is belangrijk voor het apparaat dat je wilt aansluiten. De spanning die geleverd wordt (volt) en de stroomsterkte (ampère) moeten overeenkomen met die nodig zijn voor het apparaat.

Extra informatie

Dit artikel van Goobay is gestabiliseerd en voorzien van een schakelende voeding. Dit betekent dat de voeding automatisch wordt aangepast aan de spanning die door het stopcontact geleverd wordt. Voor de beveiliging van de apparatuur die wordt gekoppeld is dit product beveiligd tegen kortsluiting en overbelasting. De plug die gebruikt wordt voor de aansluiting op het apparaat heeft een buitenkant en een binnenkant met een connector. De buitenkant is voor de min-pool bedoeld, de binnenkant voor de plus-pool. Een ledlamp toont aan dat de adapter is verbonden.

Specificaties

Universele AC - DC Adapter
TypeNetstroomaansluiting
Plugmaat5.5 x 2.1mm
Max. stroomsterkte1500mA
Spanning in100-240V 50-60Hz
Spanning uit12 Volt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie