Universele AC - DC Adapter - 9 V

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Universele AC - DC Adapter,
Type: Netstroomaansluiting,
Plugmaat: 5.5 x 2.1mm,
Max. stroomsterkte: 660mA,
Spanning in: 100-240V 50-60Hz,
Spanning uit: 9 Volt.
Productcode: 1307591
voorraad: 57
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1307591
Meer informatie over dit product

In Nederland komt er standaard 230 volt uit het stopcontact. Deze spanning wordt gebruikt voor het aansluiten van elektrische apparaten. Veel apparaten maken gebruik van een omvormer omdat de apparaten zelf minder nodig hebben dan dat. Als je in het buitenland op vakantie gaat of op reis bent, dan is de kans groot dat er minder spanning uit het stopcontact komt. Om ervoor te zorgen dat je alle elektrische apparaten die gebruik maken van netvoeding toch kunt gebruiken kunt u daarvoor de Goobay universele AC-DC adapter aanschaffen.

Technische eigenschappen

Deze universele voeding kan gebruikt worden voor het aansluiten van apparaten die gebruik maken van 9 volt. De spanning die als toevoer in deze voeding kan worden gegeven ligt tussen de 100 en 240 volt. De adapter zorgt ervoor dat de spanning die eruit wordt gestuurd altijd 9 volt is. De stroomsterkte die wordt afgegeven is 660 mA (milliampère). Tijdens gebruik wordt er door de Goobay universele AC - DC adapter 6 Watt aan vermogen geleverd. Als een apparaat in stand by-modus staat, dan wordt dit door de dit product terug gebracht naar 0,2 watt.

Overige eigenschappen

De Goobay universele AC-DC adapter is voorzien van een kabel met een lengte van 180 centimeter. Hiermee kunnen apparaten eenvoudig over een grotere afstand van de aansluiting voor netspanning worden gebruikt. Dit product is aan de ene zijde voorzien van een mannelijke Type C-stekker. Deze stekker kan in elk standaard stopcontact op het vasteland van Europa worden gebruikt. Aan het andere uiteinde van de 1,80 meter lange kabel zit een DC male-aansluiting. Dit is de stekker die gebruikt wordt op de DC-aansluiting van het apparaat dat u wilt gebruiken.

Extra informatie

Deze adapter is gestabiliseerd en beschikt over een schakelende voeding. Hierdoor kan er tussen 100 en 240 volt worden gewisseld als dat nodig is. Het apparaat is beveiligd tegen kortsluiting en tegen overbelasting. De DC-stekker heeft een afmeting van 5,5 millimeter bij 2,1 millimeter. De Type C-stekker die in een stopcontact kan worden gebruikt heeft een lengte van 6,9 centimeter, een breedte van 3,9 centimeter en een hoogte van 3,1 centimeter. Let er bij de aanschaf van dit product op dat het apparaat waarvoor u de voeding wilt gebruiken een toevoer van 9 volt nodig heeft.

Specificaties

Universele AC - DC Adapter
TypeNetstroomaansluiting
Plugmaat5.5 x 2.1mm
Max. stroomsterkte660mA
Spanning in100-240V 50-60Hz
Spanning uit9 Volt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie