Universele AC - DC Adapter - 12 V

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Universele AC - DC Adapter,
Type: Netstroomaansluiting,
Plugmaat: 5.5 x 2.5mm,
Max. stroomsterkte: 1000mA,
Spanning in: 100-240V 50-60Hz,
Spanning uit: 12 Volt.
Productcode: 1307582
voorraad: 2.928
€ 11,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1307582
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 11,99
Meer informatie over dit product

Elektrische apparaten kunnen met behulp van een adapter worden aangesloten op een stopcontact. Voor het vervangen van een defect exemplaar kan er gebruik worden gemaakt van de Goobay universele AC-DC-adapter. Deze is universeel en dus niet gebonden aan een bepaald merk of apparaat. Het artikel kan gebruikt worden voor het aansluiten van apparaten op een stopcontact en voor het leveren van een spanning van 12 volt. De aansluitingen die gebruikt worden op de apparaten die je wilt voorzien van voeding moeten dan hetzelfde zijn als die van de stekker aan deze adapter. Dat geldt ook voor de uitgaande stroomsterkte die geleverd wordt.

Technische eigenschappen

Dit product kan gebruikt worden voor het aansluiten van een apparaat op een stopcontact. Hiervoor moet de spanning die geleverd wordt minimaal 100 volt zijn en maximaal 240 volt. De adapter zorgt er dan automatisch voor dat deze spanning wordt omgevormd naar een spanning van 12 volt. Dit komt door de schakelende voeding, waarmee automatisch de spanning die geleverd wordt kan worden herkend. De uitgaande stroomsterkte is maximaal 1 ampère. Deze moet gelijk zijn aan de stroomsterkte die nodig is voor het gebruik van het aan te sluiten apparaat.

Overige eigenschappen

Dit artikel van Goobay is universeel en is geschikt voor apparaten van verschillende merken met de juiste aansluiting. De kabel heeft een lengte van 1,8 meter en is voorzien van een adapter met een standaard stekker voor in een stopcontact. Op dit apparaatje is een ledlampje geplaatst om aan te tonen dat het in gebruik is. Aan de andere kant van de kabel is een vaste plug gemonteerd voor de koppeling met een apparaat. Deze plug heeft een centrale pen voor plus en de buitenkant is bedoeld voor de min pool. De plug zelf heeft een binnendiameter van 2,5 millimeter en een buitendiameter van 5,5 millimeter.

Extra informatie

De afmetingen van de adapter zelf zijn 7,5 centimeter in de lengte, 4,3 centimeter in de breedte en 3,2 centimeter in de hoogte. Om dit artikel van Goobay te kunnen gebruiken moet het apparaat dat je wilt koppelen beschikken over de juiste aansluiting en een stroomsterkte van maximaal 1 ampère nodig hebben. Het product is verder beveiligd tegen kortsluiting en tegen overbelasting. Na aankoop kan het direct worden aangesloten op een stopcontact om het gewenste apparaat van de nodige voeding te kunnen voorzien.

Specificaties

Afmetingen7.5 x 4.3 x 3.2 centimeter
GestabiliseerdJa
Kabellengte180 centimeter
Kortsluiting beveiligdJa
Max. stroomsterkte1000mA
Overbelasting beveiligdJa
Overvoltage beveiligdNee
Plugmaat5.5 x 2.5mm
Schakelende voedingJa
Spanning in100-240V 50-60Hz
Spanning uit12 volt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie