Universele AC - DC Laptop Adapter - Apple

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Apple MagSafe 2 Spanning in: 100-240V 50-60Hz
   
Universele AC - DC Adapter,
Type: Netstroomaansluiting,
Merk: Apple - MagSafe 2,
Vermogen Maximaal: 85 Watt,
Spanning in: 100-240V 50-60Hz.
Productcode: 1206365
leverbaar: 1
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 99,00
€ 99,00 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1206365
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 99,00
Meer informatie over dit product

De MagSafe 2-lichtnetadapter van 85 watt is voorzien van een magnetische gelijkstroomstekker. Bij teveel druk,bijvoorbeeld als iemand erover struikelt,schiet de kabel los en je MacBook Pro blijft gewoon op zijn plaats staan. De magnetische aansluiting helpt ook voorkomen dat de kabel na verloop van tijd slijt of rafelt. Daarnaast trekt de magnetische gelijkstroomaansluiting de stekker naar de juiste plaats,zodat er snel een goede verbinding tot stand komt.

Als de stekker eenmaal stevig vast zit,licht het led-lampje aan de kop van de gelijkstroomstekker op;oranje licht duidt erop dat de notebook wordt opgeladen en een groen licht duidt op een volledige lading. Er wordt een netsnoer met de adapter meegeleverd voor een maximale snoerlengte,en de gebruiker kan met de lichtnetadapter (ook meegeleverd) nog eenvoudiger en compacter reizen.

De adapter is een ideale reisgenoot en het ingenieuze ontwerp zorgt ervoor dat de gelijkstroomkabel keurig wordt opgerold als je 'm niet gebruikt. Deze lichtnetadapter laadt de lithium-polymeerbatterij op terwijl de computer uit of in sluimerstand staat. U kunt de adapter blijven gebruiken om uw Macbook van energie te voorzien, ook al zit er geen accu in uw Macbook.


Main Specifications
Productbeschrijving Apple MagSafe 2 - netspanningsadapter - 85 Watt
Type apparaat Netspanningsadapter - extern
Stroomcapaciteit 85 Watt
Ontworpen voor MacBook Pro with Retina display (15.4 inch)

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie