POWERplus Owl, solar en dynamo oplaadbare camping lantaarn / lamp

Momenteel helaas uitverkocht
POWERplus Owl, solar en dynamo oplaadbare camping lantaarn / lamp POWERplus Owl, solar en dynamo oplaadbare camping lantaarn / lamp
   
POWERplus Owl, solar en dynamo oplaadbare camping lantaarn / lamp
Productcode: 1595952
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 21,21
€ 24,95 € 21,21 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1595952
Meer informatie over dit product

Solar en dynamo camping lantaarn. Opladen door middel van dynamo en zonne energie. Ideaal voor thuis, camping, boot, caravan, camper, tent, outdoor etc. Met 6 LEDs voor een goede lichtopbrengst. Lichtkleur is helder wit voor een meest efficiente lichtopbrengst.

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95
Klantenservice & Informatie