Apparaatsnoer - 1.8 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Apparaatsnoer  1.8 Meter
   
Apparaatsnoer - C5 (Mickey Mouse),
Apparaatsnoer voor o.a. laptops,
H005VV-F 3x0.75 mm² ,
KEMA KEUR en VDE gekeurd,
1.8 Meter.
Productcode: 3654
voorraad: 1.346
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
€ 4,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3654
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 4,99
Meer informatie over dit product

De accu van een laptop wordt opgeladen door middel van een adapter. Deze adapter wordt met behulp van een apparaatsnoer aan een stopcontact gekoppeld zodat er elektriciteit naar de adapter loopt die kan worden omgevormd in de juiste spanning, het juiste vermogen en de juiste stroomsterkte voor de accu. Als het apparaatsnoer waarmee deze adapter verbonden te kort is, defect of kwijt dan kun je ter vervanging gebruik maken van het Goobay NK 114 S-180 C5-apparaatsnoer van 1.8 meter. Dit snoer is voorzien van een C5-stekker die op de meeste adapters kan worden aangesloten. De kabel beschikt over een KEMA-KEUR en VDE-keurmerk.

Technische eigenschappen

Met een lengte van 1,8 meter is dit apparaatsnoer een geschikte kabel om de laptop op redelijke afstand van een stopcontact te kunnen gebruiken. Het type C5 wordt in de volksmond ook wel een Mickey Mouse-stekker genoemd. Dit komt door de vormgeving van de connectoren. Deze 3 connectoren zijn zo geplaatst dat het net lijkt alsof de stekker het hoofd van Mickey Mouse met twee oren voorstelt. Het is belangrijk dat de adapter die gebruikt wordt in combinatie met dit snoer ook beschikking heeft over een C5-aansluiting.

Overige specificaties

Aan het andere eind zit een stekker van het type F gemonteerd. Dit is een standaard geaarde stekker die in elk geaard stopcontact in Nederland en grote delen van Europa gebruikt kan worden. Dit apparaatsnoer is bedoeld ter vervanging van een stroomkabel voor adapters van laptops maar kan ook gebruikt worden op andere apparaten als deze beschikken over een C5-aansluiting. De maximale spanning waarvoor dit snoer geschikt is, is 250 volt. De stroomsterkte is maximaal 2,5 ampère.

Extra informatie

Dit apparaat snoer voldoet aan strenge regels en eisen die gesteld zijn door de Europese Unie. Daarom beschikt dit product over een KEMA-KEUR waarmee wordt aangetoond dat het een veilige kabel is die voldoet aan de eisen die gesteld zijn voor elektrische producten. Ook beschikt de kabel van Goobay over een VDE-keur. Dit keurmerk laat ook zien dat het product voldoet aan verschillende eisen die, in dit geval, gesteld zijn door de Duitse overheid. Het VDE-keurmerk is dan ook bedoeld voor de verkoop en het gebruik van dit product op de Duitse markt.

Apparaatsnoer - C5 (Mickey Mouse)
Apparaatsnoer voor o.a. laptops
H005VV-F 3x0.75 mm² (250V/2.5A)
KEMA KEUR en VDE gekeurd
1.8 Meter

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie