Apparaatsnoer C13 - Haaks - 2 meter

Momenteel helaas uitverkocht
Apparaatsnoer - Haakse Schuko naar Haakse C13,
Randaarde snoer met CEE contra,
KEMA KEUR en VDE gekeurd,
H005VV-F 3x0.75 mm² (230V/6A),
2 Meter.
Productcode: 3650
€ 4,99 (Incl. BTW)
Productcode: 3650
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Apparaten zoals computers, beeldschermen, printers en andere computerapparatuur worden in de meeste gevallen aangesloten met een apparaatsnoer. Een apparaatsnoer is een stroomkabel die voorzien is van een C13-stekker die op de aansluiting van het apparaat wordt geplaatst. De andere kant van de kabel is voorzien van een type F-stekker die in een geaard stopcontact moet worden gestoken. Dit haakse C13-apparaatsnoer van Valueline is een stroomkabel die met 2 meter genoeg lengte heeft voor het aansluiten van uw apparaten. Deze kabel beschikt onder andere over een KEMA KEUR en VDE certificering.

Technische eigenschappen

De kabel heeft een lengte van twee meter en is bedoeld om apparaten aan te sluiten op netstroom. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een geaarde stekker van het type F. Dit is een ronde versie die op elk geaard stopcontact in Nederland en de meeste landen in Europa gebruikt kan worden. De C13-stekker aan de andere zijde van de kabel heeft 3 openingen of conductoren. De opening van deze conductoren is 1 millimeter en de beplating van de connectoren is gemaakt van nikkel. Deze C13-stekker wordt in de aansluiting van het apparaat geplaatst dat u van elektriciteit wilt voorzien.

Overige eigenschappen

De kabel van dit product heeft een diameter van 6,4 millimeter en is voorzien van een kern die van koper is gemaakt. Koper is een metaal dat goed geleidt en dat daarom vaak gebruik wordt voor elektriciteitskabels. De koperen kern wordt beschermd door een mantel die gemaakt is van zwart PVC. Voor het aansluiten kunt u gebruik maken van een standaard geaard stopcontact dat een spanning levert van 230 volt. De maximale hoeveelheid ampère dat geschikt is voor deze stroomkabel is 6.

Keurmerken en overige informatie

Het apparaatsnoer van Valueline beschikt over verschillende keurmerken die aantonen dat het product veilig is bevonden voor gebruik op elektrische apparaten. Deze keurmerken worden opgesteld aan de hand van strenge Europese eisen en richtlijnen die gesteld worden om de veiligheid van elektrische apparatuur te bevorderen. Dit product beschikt over een KEMA-KEUR en een VDE-keurmerk. KEMA-KEUR is een internationaal erkend keurmerk dat apparaten en kabels toetst aan de Europese regelgeving. Het VDE-keur stelt dezelfde eisen, maar is bedoeld voor de Duitse markt. Dit keurmerk wordt dan ook opgesteld aan de hand van regels voor elektrische producten die geldend zijn in Duitsland.

Specificaties

Aansluiting 1Schuko Male
Aansluiting 2C13 Female
KabeltypeH005VV-F 3x0.75mm²
KeurmerkCE, WEEE
KleurZwart
Lengte2 meter
Max. stroomsterke6A
Spanning230V
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie