Apparaatsnoer - 1.5 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Apparaatsnoer - C7,
Euro plug naar Euro-8-jack,
H03VV-F 2x0.75mm² (250V/2.5A),
KEMA KEUR en VDE gekeurd,
1.5 Meter.
Productcode: 3646
voorraad: 8.662
€ 2,99 (Incl. BTW)
Productcode: 3646
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,99Aantal 10-49: € 2,89Aantal 50-249: € 2,63Aantal 250+: € 2,39
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 2,99
Meer informatie over dit product

Een simpele en zeer betrouwbare bekabeling om apparaten op stroomnetwerk mee aan te sluiten, dan is precies wat u krijgt bij deze zwarte Valueline Y001/ST2 C7 apparaatsnoer. Aan de ene zijde zit de stekker die u in het stopcontact steekt en aan de andere zijde een C7 female connector. Soms komt het voor dat het apparaatsnoer kapot is van een toestel, maar dat het apparaat zelf nog prima in orde is. Het is dan zonde om een heel nieuw toestel te moeten kopen. U kunt dus ook alleen een nieuwe stroomkabel kopen. Dit scheelt uiteraard aanzienlijk in prijs en het is beter voor het milieu omdat u het apparaat zelf langer kunt gebruiken.

Voor veel toestellen te gebruiken

Een C7 connector kunt u voor heel veel toepassingen gebruiken. Erg veel verschillende soorten apparaten werken hier namelijk mee, variërend van radio’s, printers, dvd-spelers tot aan gamecomputers. Het is verder een kwestie van de kabel in uw apparaat steken en de andere zijde in het stopcontact.

Andere specificaties

Een stroomkabel is een stroomkabel, zou u denken, maar uiteraard zijn er wel een hoop verschillende specificaties te benoemen. Zo is bijvoorbeeld de nominale stroomwaarde ongeveer 2,5 ampère en de nominale voltage 250 volt. Verder dient u er rekening mee te houden dat de kabel niet geaard is. Dit wilt dus zeggen dat de kabel geen aardedraad heeft en daardoor goed te gebruiken is samen met apparaten met een behuizing die geen spanning doorlaat of elektrisch geladen wordt als er iets fout gaat. Wilt u apparaten van stroom voorzien die wel gevoelig zijn voor kortsluiting, dan raden we wel een geaarde stroomkabel aan.

Specificaties

Aansluiting 1C7 female
Aansluiting 2Euro stekker male
Kabeltype2x 0.75 mm²
KleurZwart
Lengte1.5 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie