Apparaatsnoer - C7 - Haaks

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Apparaatsnoer - C7 - Zwart,
Aansluiting 1: Euro Haaks,
Aansluiting 2: C7 Haaks,
H03VVH2-F 2x0.75mm² (250V/2.5A),
VDE gekeurd,
3 meter.
Productcode: 1290308
voorraad: 263
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1290308
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 5,99Aantal 10-49: € 5,78Aantal 50-249: € 5,27Aantal 250+: € 4,79
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 5,99
Meer informatie over dit product

Om apparaten van voeding te voorzien, wordt er vaak gebruikgemaakt van een aansluitkabel. Dit is een snoer die het apparaat kan verbinden met een stopcontact voor het ontvangen van de nodige voeding. Standaard worden er met elektrische apparaten aansluitkabels meegeleverd om het betreffende apparaat van voeding te kunnen voorzien. Helaas zijn dergelijke kabels niet altijd toereikend in de behoeften die u kunt hebben voor het gebruik van het apparaat. Zo kan het snoer bijvoorbeeld te kort zijn, de verkeerde kleur hebben of stekkers die onhandig zijn in een aansluiting. Daarvoor is er de Goobay C7 haaks apparaatsnoer 3 meter.

Technische eigenschappen

Om te beginnen heeft dit product een comfortabele lengte van 3 meter. Dit maakt het gemakkelijker om apparaten over een grote lengte aan te sluiten op een stopcontact voor de voeding. Wat deze bekabeling voornamelijk bijzonder maakt zijn de stekkers die aan de Goobay C7 haaks apparaatsnoer 3 meter gemonteerd zijn. Dit zijn aan beide uiteinden haakse stekkers. Hierdoor is het mogelijk om apparaten die weinig ruimte bij de aansluitingen hebben toch te kunnen aansluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een televisie die aan de muur hangt en die niet genoeg ruimte heeft voor uitstekende stekkers.

Overige eigenschappen

Het snoer beschikt aan de ene kant over een C7 stekker die haaks is. Dit is een niet-geaarde stekker die gebruikt kan worden in elk stopcontact in Nederland. De andere kant is voorzien van een eurostekker die ook haaks is. Deze stekker is bedoeld voor de koppeling met het apparaat dat u van voeding wilt voorzien. De kabel is geschikt voor het doorgeven van een spanning tot maximaal 250 volt en een stroomsterkte tot maximaal 2,5 ampère. Als de C7 stekker in een stopcontact wordt gestoken dan is het deel dat uitsteekt slechts 2,3 centimeter in de lengte.

Extra informatie

De kern van de Goobay C7 haaks apparaatsnoer 3 meter is voorzien van twee stroomdraden die worden beschermd door een mantel gemaakt van zwart pvc. De kabel is van het type H03VVH2-F 2 x 0, 75 vierkante millimeter. Dat staat voor de stroomdraden die in de kabel verwerkt zijn, die een diameter van 0,75 millimeter hebben. De kabel heeft een VDE keurmerk en is daarmee goedgekeurd voor het gebruik in combinatie met elektrische apparaten. Voor ingebruikname van dit product is het verstandig om de benodigde stroomsterkte van het apparaat en de spanning te controleren die nodig is. De bekabeling is per stuk verpakt.

Specificaties

Aansluiting 1Euro Male
Aansluiting 2C7 Female
KabeltypeH03VVH2-F 2x0.75mm²
KeurmerkVDE
KleurZwart
Lengte3 m
Max. stroomsterke2.5A
Spanning250V
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie