Apparaatsnoer

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Apparaatsnoer - Euro - C7,
Type: H03VV-F 2x0.75mm²,
Aansluiting 1: Euro male,
Aansluiting 2: C7 female,
Lengte: 3 meter.
Productcode: 1281118
voorraad: 228
€ 4,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1281118
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 4,99
Meer informatie over dit product

Elektrische apparaten worden vaak op een stopcontact aangesloten met behulp van een aansluitkabel. Niet elke kabel die standaard met een apparaat wordt geleverd heeft de gewenste lengte. Als er gebruik wordt gemaakt van een standaard aansluitkabel met een eurostekker en een C7-aansluiting, dan is het mogelijk om gebruik te maken van het Goobay C7-apparaatsnoer (3 meter). Dit product heeft een comfortabele lengte van 3 meter en kan direct worden aangesloten voor gebruik. Het is hierbij wel belangrijk dat de koppeling wordt gemaakt op een apparaat dat ook geschikt is voor het maximale vermogen en de spanning die geleverd kan worden met dit product.

Technische eigenschappen

Het Goobay C7-apparaatsnoer (3 meter) beschikt over twee mogelijkheden voor koppeling van de kabel. Aan de ene kant is een standaard eurostekker gemonteerd. Dit is een platte stekker met twee pinnen die bedoeld is voor in een stopcontact. Dit kan een geaard exemplaar zijn of een versie zonder aarde. Deze stekker is een mannelijke stekker. De connectie aan de andere kant is een vrouwelijke C7-aansluiting. Deze is bedoeld om aangesloten te worden op een soortgelijke mannelijke aansluiting van een elektrisch apparaat.

Overige eigenschappen

Dit product bestaat uit een plat snoer waarin twee stroomdraden zijn verwerkt. Deze stroomdraden worden, net als de stekker en de C7-connectie, beschermd door een mantel gemaakt van wit pvc. Door de lengte van 3 meter is het mogelijk om apparaten over een flinke afstand met een stopcontact te verbinden. Deze uitvoering is van het type H03VV-F 2 x 0,75 millimeter. Dit betekent dat de stroomdraden in het snoer beiden 0,75 millimeter in diameter tellen. De connector voor de female C7-aansluiting is alleen geschikt om gebruikt te worden op een soortgelijke mannelijke connectie van een elektrisch apparaat.

Extra informatie

Met deze aansluitkabel is het mogelijk om een maximale spanning van 250 volt te leveren aan een apparaat met een vermogen van maximaal 2,5 ampère. Het is afhankelijk van de aansluiting en de netspanning die geleverd wordt door het stopcontact hoe hoog het vermogen en de spanning kunnen zijn. De kabel is direct klaar voor gebruik en kan zo worden aangesloten op een apparaat en een stopcontact. Het maakt voor de eurostekker niet uit of deze wordt aangesloten op een geaard of niet geaard stopcontact. Dit artikel kan alleen gebruikt worden voor niet-geïsoleerde apparaten.

Specificaties

Aansluiting 1Euro Male
Aansluiting 2C7 Female
KabeltypeH03VV-F 2x0.75mm²
KeurmerkVDE, KEMA, KEUR
KleurWit
Lengte3 meter
Max. stroomsterke5A
Spanning250V
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie