Euro Apparaat Stekker

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Euro apparaat stekker - Zwart,
Materiaal: plastic,
Voltage: 230 V,
Ampere: 2.5 A,
Watt: 500 W
Productcode: 1166636
voorraad: 876
€ 1,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1166636
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 1,99Aantal 10-49: € 1,92Aantal 50-249: € 1,75Aantal 250+: € 1,59
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 1,99
Meer informatie over dit product

Als een apparaat van een stekker moet worden voorzien dan kunt u daarvoor gebruik maken van de Euro-apparaatstekker van Techtube Pro. Deze aansluiting is eenvoudig te monteren en te gebruiken in elk standaard stopcontact in Nederland en veel stopcontacten in grote delen van Europa. Het product beschikt over een schroefaansluiting en is bedoeld voor montage op platte kabels die niet geaard zijn. Platte stekkers die niet geaard zijn worden voornamelijk gebruikt op geïsoleerde apparaten. Met deze apparaatstekker is het mogelijk om op een voordelige en eenvoudige manier uw apparaten van een zo-goed-als-nieuwe voeding te voorzien.

Technische specificaties

Dit product is een type C-connector die in het grootste deel van Europa veelvuldig wordt gebruikt. De Euro-apparaatstekker van Techtube Pro is plat en niet geaard, en kan gebruikt worden in elk standaard stopcontact en beschikt daarvoor over twee polen. Het monteren van het snoer gaat zeer eenvoudig. Door gebruik te maken van de schroefaansluiting is het mogelijk om de connector te openen. Binnenin kan de trekontlasting worden losgeschroefd waarmee normaal gesproken de elektriciteitskabel extra wordt vastgeklemd. Vervolgens kan de de draad worden ontbloot en kunnen de 2 kernen van het platte snoer aan de polen worden gemonteerd.

Verdere informatie

Als de kabel gemonteerd is kan de trekontlasting worden vastgeschroefd en kan het geheel worden dichtgeklapt. Het enige dat nu nog gedaan hoeft te worden is de schroef van de connector vast te draaien en uw apparaat is weer klaar voor gebruik. Aan het uiteinde van de stekker, waar de kabel de connector binnen komt, zit een beschermend kapje om de overgang te beschermen tegen vuil en stof. Dit kapje is, net als de rest van het product, gemaakt van zwart PVC.

Extra informatie

Dit artikel is geschikt voor een maximale spanning van 250 volt, een maximaal vermogen van 500 watt en een maximale stroomsterkte van 2,5 ampère. Het type snoer waarvoor dit product bedoeld is, is het type H05VV - F 2 x 0,75 mm². Houd er dus rekening mee bij de aanschaf dat de stekker alleen geschikt is voor dit type platte kabel. Let er bij het monteren van objecten zoals deze altijd op dat uw veiligheid voorop staat. Zorg ervoor dat het apparaat dat u wilt voorzien van een stekker geenszins op een andere manier verbinding staat met het stroom net.

Specificaties

Aansluiting 1Euro Male
Aansluiting 2Open-einde
KabeltypeH03RT-F 3x0.75mm²
KleurZwart
Max. stroomsterke2.5A
Spanning230V
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie