Euro Apparaat Stekker

Momenteel helaas uitverkocht
Euro apparaat stekker - wit,
Materiaal: plastic,
Voltage: 230 V,
Ampere: 2.5 A,
Watt: 500 W
Productcode: 1077634
€ 1,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1077634
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 1,99Aantal 10-49: € 1,92Aantal 50-249: € 1,75Aantal 250+: € 1,59
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Op het vasteland van Europa wordt in nagenoeg elk land gebruik gemaakt van dezelfde connectoren om apparaten op netstroom mee aan te sluiten. Aansluitingen voor netspanning zijn dan ook nagenoeg in de meeste landen en regio’s gelijk. Als een apparaat gerepareerd moet worden of als een stekker aan vervanging toe is, dan is het mogelijk om daar een nieuwe voor in de plaats aan de kabel te koppelen. De EC061130 Euro apparaat stekker is een voordelig en betrouwbaar product die apparaten op een veilige manier kan verbinden met netstroom. Dit product is universeel en kan gebruikt worden op snoer waarmee een apparaat op netspanning aangesloten kan worden.

Technische eigenschappen

De EC061130 Euro apparaat stekker is eenvoudig te koppelen aan een stroomkabel en kan worden gebruikt voor het aansluiten van elektrische apparaten. Dit product kan maximaal een voltage verwerken van 230 volt. Het aantal ampère dat gebruikt kan worden is maximaal 2,5. Verder kan de stekker maximaal 500 watt aan en is deze bedoeld om aangesloten te worden op een snoer van 2 x 0,75 millimeter. Dit zijn de normale afmetingen van draden die normaal gesproken in een stroomkabel verwerkt zitten.

Aansluiten

Om de connector aan te sluiten moet het snoer eerst voorbereid worden. De twee stroomdraden mogen maximaal een dikte van 0,75 millimeter hebben. Als de beide stroomdraden zijn gestript, dan kan de connector worden opengemaakt. Dit kan door de schroef los te draaien en de delen van elkaar te halen. Plaats de beschermende mantel over de kabel en koppel de stroomdraden op de daarvoor bestemde plekken in de stekker. Deze beschikt overigens niet over een aansluiting voor aarde. Zodra de stroomdraden goed bevestigd zijn kan het geheel weer in elkaar worden gezet en worden vastgeschroefd, en het is klaar voor gebruik.

Overige informatie

Dit product bestaat voor het grootste deel uit kunststof. Voor de eenvoudige koppeling van stroomdraden aan de EC061130 wordt er gebruik gemaakt van een schroefaansluiting. Als de connector eenmaal gemonteerd is, dan zorgt de trekontlasting er weer voor dat de stroomdraden niet zomaar uit de aansluitingen in het product kunnen worden getrokken. Werk altijd veilig bij het monteren of repareren van elektrische apparaten. Zorg dat de stroom van het apparaat is uitgeschakeld en dat de kabel, waarop de connector gemonteerd wordt, in geen enkel geval nog verbonden is aan een apparaat of aansluiting die spanning kan leveren. Met dit product kun je voor een voordelige prijs apparaten aansluiten op netspanning.

Specificaties

Aansluiting 1Euro Male
Aansluiting 2Open-einde
KabeltypeH03RT-F 3x0.75mm²
KleurWit
Max. stroomsterke2.5A
Spanning230V
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie