C14 Apparaat Stekker

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Apparaat C14 Stekker - Zwart,
Type: 3x1.5mm² (230/10A),
Extra: Voor 'koude' apparaten tot 65° Celcius,
Aansluiting 1: C14 Male,
Aansluiting 2: Open-einde.
Productcode: 1064824
voorraad: 1.041
€ 3,49 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1064824
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 3,49Aantal 10-49: € 3,37Aantal 50-249: € 3,07Aantal 250+: € 2,79
Meer informatie over dit product

Een aansluitkabel voor elektronische apparatuur maakt het mogelijk om het apparaat aan te sluiten op een stopcontact voor voeding. Veel kabels zijn standaard gemonteerd aan apparatuur, sommige kabels worden los geleverd en moeten door middel van een connector met het apparaat (en met een stopcontact) worden verbonden. Met de C14-apparaatstekker kan een snoer worden voorzien van een aansluiting voor een C13-stekker. Dit artikel is geschikt om gebruikt te worden op zogenaamde koude apparaten. Dit zijn apparaten die een temperatuur van maximaal 65 graden Celsius produceren tijdens het gebruik.

Technische eigenschappen

De C14-apparaatstekker is aan de ene kant voorzien van een C14-aansluiting. Dit deel is bedoeld voor de aansluiting van een C13-steekcontact en beschikt over 3 pinnen die overeenkomen met de 3 openingen op de aansluiting van de daarvoor bestemde C13-stekker. Dit zijn aansluitpinnen met een diameter van 3 x 1,5 millimeter. De andere kant van de apparaatstekker heeft een open einde en is bedoeld om gemonteerd te worden aan een stroomkabel. Hiervoor kan dit product eenvoudig worden losgeschroefd waarna de stroomdraden van de kabel gemonteerd kunnen worden. Zodra deze draden op de juiste manier gemonteerd zijn en in de goede volgorde aan de connectoren zijn gekoppeld, kan het geheel weer worden dichtgeschroefd.

Overige eigenschappen

De kabel waaraan dit product gemonteerd wordt moet aan de andere kant voorzien zijn van een stekker voor in een stopcontact. Als dit gebeurd is, dan kan het geheel gebruikt worden voor de voeding van een C13-aansluiting. Deze uitvoering is geschikt om gebruikt te worden bij een spanning van 230 volt en met een maximale stroomsterkte van 10 ampère. Aan de kant waar de kabel moet worden aangesloten is een stukje pvc geplaatst dat ter bescherming om de te koppelen kabel kan worden geschoven.

Extra informatie

Dit product kan gemonteerd worden op een aansluitkabel en is alleen geschikt voor apparatuur met een maximale bedrijfstemperatuur van 65 graden Celsius. Voor het aansluiten van dit product moet er veilig gewerkt worden. De te koppelen apparaten mogen dus op geen enkele manier gevoed worden en aangesloten zijn op een spanningsbron. Pas na correcte en volledige montage is het toegestaan om het product aan te sluiten op een daarvoor bestemde C14-kabel.

Specificaties

Apparaat C14 Stekker - Zwart,
Type3x1.5mm² (230/10A)
ExtraVoor 'koude' apparaten tot 65° Celcius,
Aansluiting 1C14 Male
Aansluiting 2Open-einde
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie