Apparaatsnoer - C13

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Apparaatsnoer - Haakse Schuko naar C13,
Randaarde snoer met CEE contra,
KEMA KEUR en VDE gekeurd,
H005VV-F 3x0.75 mm² (230V/10A),
3 Meter.
Productcode: 1053538
voorraad: 3.091
€ 6,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1053538
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 6,99Aantal 10-49: € 6,75Aantal 50-249: € 6,15Aantal 250+: € 5,59
Koop  1 Artikel  voor € 6,99
Meer informatie over dit product

Een apparaatsnoer kan worden gebruikt om verschillende apparaten aan te sluiten op netstroom. Met het HQ CC-703/3 C13-apparaatsnoer van 3 meter is het bijvoorbeeld mogelijk om een computer te voorzien van voeding op een printer die over een geschikte aansluiting beschikt. Randapparatuur voor computers wordt ook aangesloten met een dergelijke kabel. Denk hierbij aan een monitor, een printer, een scanner of bijvoorbeeld een beamer. Deze stroomkabel van HQ heeft een lengte van 3 meter en is daardoor uitermate geschikt voor het aansluiten van apparaten op een redelijke afstand van een stroompunt.

Technische eigenschappen

Het apparaatsnoer is aan de ene kant voorzien van een haakse Schuko. Dit is een geaarde stekker van het type F die gebruikt kan worden om het gewenste apparaat aan te sluiten in een stopcontact. Aan de andere zijde van het HQ CC-703/3 C13-apparaatsnoer zit een C13-contrastekker bevestigd. Deze stekker is voorzien van 3 openingen en is dus een female aansluiting. De diameter van deze opening is 0,75 millimeter en de stekker wordt hiermee aangesloten op een C13-male aansluiting van een apparaat. De kabel kan een maximale spanning van 230 volt verwerken en is geschikt voor een stroomsterkte tot 10 ampère.

Overige eigenschappen

De connectoren die in de C13 aanwezig zitten zijn gemaakt van nikkel. De kern van de HQ CC-703/3 C13 bestaat uit koper en wordt beschermd door een mantel van zwart PVC. Er wordt gebruik gemaakt van het metaal koper omdat dit voor de beste geleiding van elektriciteit zorgt. Bij aanschaf is de kabel direct klaar voor gebruik en hoeft deze alleen aangesloten te worden. U kunt dit apparaatsnoer kopen ter vervanging van een defecte kabel of als u op zoek bent naar een kabel die meer lengte heeft zodat het mogelijk wordt om uw apparaten op een grotere afstand van een stopcontact te plaatsen.

Keurmerken

Kabels en stekkers worden vaak gekeurd door verschillende instanties om aan te kunnen tonen dat ze voldoen aan de gestelde normen en eisen. Deze voedingskabel van HQ beschikt over een KEMA-KEUR en is VDE-gekeurd. Het KEMA-KEUR is er om aan te tonen dat dit snoer veilig gebruikt kan worden en voldoet aan de gestelde eisen die in Europa worden gesteld aan elektrische apparaten en toebehoren. Het VDE-keurmerk is eigenlijk bedoeld voor de Duitse markt en heeft hetzelfde doel als het KEMA-KEUR-certificaat.

Specificaties

Aansluiting 1Schuko male
Aansluiting 2C13 female
KabeltypeH005VV-F 3x0.75 mm²
KeurmerkVDE, CE
KleurZwart
Lengte3 meter
Max. stroomsterke6A
Spanning230V
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie