Apparaatsnoer - 5 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Apparaatsnoer - Haakse Schuko naar C13,
Randaarde snoer met CEE contra,
KEMA KEUR en VDE gekeurd,
H005VV-F 3x1.00 mm² (230V/6A),
5 Meter.
Productcode: 1018688
voorraad: 2.667
€ 7,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1018688
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 7,99Aantal 10-49: € 7,71Aantal 50-249: € 7,03Aantal 250+: € 6,39
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 7,99
Meer informatie over dit product

Met een stroomkabel oftewel een apparaatsnoer is het mogelijk om apparaten aan te sluiten op een stopcontact. Apparaatsnoeren worden veelal gebruikt voor het aansluiten van computers, monitoren, projectoren, printers, scanners etc., dus apparatuur gerelateerd aan computers. Met het Valueline IEC-320-C13 apparaatsnoer 5 meter beschikt u altijd over een stroomkabel die lang genoeg is om uw apparaten mee aan te sluiten. De lengte van 5 meter maakt dit product geschikt om ook op grote afstand een printer of een andere dergelijke machine aan te sluiten op de netspanning. Dit product beschikt over KEMA-keur en is VDE-gekeurd.

Technische eigenschappen

Dit apparaatsnoer van Valueline is aan de ene zijde voorzien van een haakse Schuko, dit is een stekker die op een standaard stopcontact kan worden aangesloten. De andere kant van de kabel is voorzien van een C13 stekker. Deze stekker bevat drie openingen en wordt gebruikt voor het aansluiten op een apparaat. Dit Valueline IEC-320-C13 apparaatsnoer heeft een diameter van 6,5 millimeter en de beplating van de connector is gemaakt van nikkel. De diameter van de conductor, de 3 openingen in de C13 stekker die voor het aansluiten worden gebruikt, is 1 millimeter.

Overige eigenschappen

Het snoer wordt beschermd door een mantel van pvc en de kern is gemaakt van koper. Dit materiaal wordt gebruikt omdat koper zeer goed geleidt. Met een lengte van 5 meter wordt het eenvoudig om dit snoer over een lange afstand te gebruiken om apparaten zoals een computer aan te sluiten op een stopcontact. De kabel is geschikt voor de aansluiting op netspanning tot maximaal 230 volt en 6 ampère.

Keurmerken

Deze stroomkabel van Valueline is zoals gezegd voorzien van twee keurmerken. Met het KEMA-keur wordt aangetoond dat het product veilig is bevonden voor gebruik en voldoet aan de normen en eisen die aan veilige elektrische apparaten worden gesteld. Een KEMA-keur is internationaal erkend. De kabel is daarnaast ook voorzien van een VDE-keur. Dit keurmerk is bedoeld voor de Duitse markt en toont, net als het KEMA Keur, aan dat een artikel veilig is en voldoet aan de eisen en regels die in Duitsland gelden voor het veilig gebruiken van apparaten.

Specificaties

Aansluiting 1Schuko male
Aansluiting 2C13 female
KabeltypeH005VV-F 3x0.75 mm²
KeurmerkVDE, CE
KleurZwart
Lengte5 meter
Max. stroomsterke6A
Spanning230V
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie