"

VGA Kabel

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 923
€ 17,99
Incl. BTW
Productcode: 1285519
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 17,99Aantal 10-49: € 17,36Aantal 50-249: € 15,83
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

Allteq VGA kabel
Op zoek naar een geschikte monitorkabel voor het aansluiten van apparaten met behulp van VGA? Dan is de Allteq VGA-kabel van 10 meter een geschikt product. Deze kabel heeft twee VGA-stekkers en biedt de mogelijkheid om beeld weer te geven met een zeer hoge resolutie en van de beste kwaliteit. Deze kwaliteit wordt bevorderd door de twee ferrietkernen die aan de uiteinden van het snoer zijn gemonteerd. Deze kernen zijn geplaatst vlak voor de stekkers die gebruikt worden voor het maken van de verbinding. Met behulp van deze ferrietkernen wordt straling geweerd, zodat de kans op storingen wordt verkleind. Het snoer is voorzien van een kern met AWG 28-aders. Deze kern wordt beschermd voor invloeden van buitenaf door een mantel die is gemaakt van zwart PVC.

Gebruik
Dit product kan gebruikt worden voor het doorsturen van een beeldsignaal met een maximale resolutie van 1920x1080. Dit betekent dat de kabel geschikt is voor het verzenden van een beeldsignaal in Full HD-kwaliteit. Dit product gebruiken met een andere aansluiting zoals zoals een HDMI-, DVI- of DisplayPort? Dan is er een omvormer of verloopkabel nodig waarmee de gewenste apparaten met elkaar verbonden kunnen worden. Het is met dit product alleen mogelijk om een beeldsignaal te verzenden, dus het is niet geschikt voor audio.

Kenmerken
• De kabel is geschikt om beeld weer te geven met een zeer hoge resolutie
• Vergulde contacten
• Met ferrietkernen

Overige informatie
De kabel beschikt over afzonderlijk afgeschermde RGB-videolijnen. Volledig aangesloten is er sprake van 3 coax (RGB) + 8 sync-lijnen. De twee stekkers aan de kabel zijn voorzien van 15 pinnen die contact maken met de female aansluiting waarop ze worden aangesloten. De connectoren zijn verguld om de connectie te ondersteunen en te verbeteren. Als de kabel gemonteerd wordt, dan kunnen beide stekkers met behulp van de aanwezige schroeven worden vastgezet in de aansluiting. Deze kunnen eenvoudig met de hand worden aangedraaid. De garantie op deze Allteq kabel bedraagt 5 jaar.

Specificaties

Aansluiting 1VGA male
Aansluiting 2VGA male
AWG29
ExtraMet ferrietkern
KleurZwart
Lengte10 meter
Max. Resolutie1920 x 1080
VerguldJa
Productcode: 1285519
Andere producten in deze categorie
VGA kabel
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 5,29