Voorversterker - Stereo

Momenteel helaas uitverkocht
Voorversterker - Stereo Uitgang: 2x RCA Female,
Voorversterker - Stereo
Voorversterker - Stereo
Voorversterker - Stereo
   
Extra: Vergulde aansluitingen,
Ingang: 2x RCA Female,
Uitgang: 2x RCA Female.
Productcode: 2370
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 42,99Aantal 10-49: € 41,49Aantal 50-249: € 37,83Aantal 250+: € 34,39
€ 42,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2370
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De TC-750 Stereo voorversterker met vergulde aansluitingen is een professionele voorversterker die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Dit apparaat is gemaakt om gebruikt te worden voor het aansluiten van een platenspeler of een tweede draaitafel. De uitgangen die u voor de aansluiting van de apparatuur gebruikt zijn verguld. Dat is gedaan om de connectie te ondersteunen en om te voorkomen dat er ruis op de lijn ontstaat. Vergulde connectoren zorgen er ook voor dat het signaal zijn kwaliteit zo goed mogelijk kan behouden. Dit apparaat wordt geleverd inclusief een adapter die gebruikt wordt voor het leveren van de voeding en exclusief de audio kabels die nodig zijn voor het aansluiten van de versterker.

Technische gegevens

Voor het gebruik van deze versterker is een spanning nodig van 12 volt DC. Deze spanning wordt geleverd door de adapter waarmee u de TC-750 Stereo voorversterker met vergulde aansluitingen kunt aansluiten op een 220 volt tot 240 volt stopcontact. Het apparaat heeft voor de aansluiting van de nodige apparatuur twee ingangen en twee uitgangen. Dat zijn twee vrouwelijke RCA aansluitingen voor de ingang en twee vrouwelijke RCA aansluitingen voor de uitgang. In het midden van deze aansluitingen is een contactpunt voor randaarde geplaatst. De voorkant van de voorversterker heeft een rood ledlampje waarmee de power wordt aangegeven.

Meer eigenschappen

Deze TC-750 Stereo voorversterker met vergulde aansluitingen heeft een invoer impedantie van 47 kOhm en 220 pf. De RIAA deviation response is 0,5 dB. De Total Harmonic Distortion is minder dan 0.5 % en de invoer gevoeligheid is 3.0 mv. De versterker heeft een Input overload margin van 20 dB en nominale uitvoer van 300 mv. De maximale uitvoer is 1,8 volt bij 1 Kilohertz. Het Signal/Noise ratio van deze voorversterker is >85 dB en de uitvoer impedantie is 1 kOhm. Dit apparaat heeft een gewicht van totaal 745 gram. De behuizing is gemaakt van metaal en beschermt het binnenwerk van deze versterker. Dit product is alleen te gebruiken in combinatie met andere audio apparaten als voorversterker.

Eigenschappen:
Professionele voorversterker, speciaal ontworpen voor het toevoegen van een (tweede) draaitafel aan een versterker. Alle in- en uitgangen zijn verguld. Inclusief adapter 220V - 12Vdc.

Algemene informatie
Technical specification:
• Input impedance: 47K Ohms/220pf
• RIAA deviation response: +/- 0.5dB
• Total Harmonic distortion: Less than 0.5%
• Input sensitivity: 3.0 mv
• Input overload margin: 20dB
• Nominal output: 300 mv
• Maximum output: 1.8V/1 Khz
• Signal/Noise ratio:>85 dB
• Output impedance:1 KOhms
• Power requirement:DC 12V
• Weight :745 g

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie