Buizenversterker

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Dynavox - VR-20,
Uitgangsvermogen: 2 x 10 Watt RMS,
Uitgangsweerstand: 4 Ohm en 8 Ohm,
Buizen voorversterking: 2 x 6F2,
Buizen eindversterking: 4 x 6P6P.
Productcode: 1220414
€ 499,00 (Incl. BTW)
Productcode: 1220414
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 499,00
Meer informatie over dit product

De Dynavox VR-20 buizenversterker 2 x 10 watt RMS zwart is een buizenversterker die ontworpen is voor het gebruik in combinatie met luidsprekers van Dynavox. Dit apparaat kan dan ook met verschillende luidsprekers van Dynavox gebruikt worden. De versterker is ook te gebruiken in combinatie met luidsprekers van andere merken. De poorten die voor de output van het apparaat zorgen en die u gebruikt voor het aansluiten van een apparaat voor de invoer vind u aan de achterzijde. Aan de voorkant van dit apparaat is een aan- en uitschakelaar geplaatst en zit een volumeknop. De behuizing is gemaakt van metaal met een zwarte hoogglans afwerking.

Technische gegevens

Deze versterker heeft een gewicht van 9,2 kilogram en wordt geleverd inclusief een beschermkap die u over de gevoelige delen van het apparaat kunt plaatsen. De ingangsweerstand van de Dynavox VR-20 buizenversterker 2 x 10 watt RMS zwart is 20.000 Ohm. Het apparaat heeft een frequentiebereik van 20 Hertz tot en met 60.000 Hertz. Voor de voeding wordt er gebruikgemaakt van een spanning van 230 volt, daarvoor ontvang u ook een voedingskabel voor het apparaat. Deze versterker heeft een Total Harmonic Distortion (THD) die minder is dan 1 procent. De buizen die voor de voorversterking zorgen zijn tweemaal 6F2 buizen en viermaal 6P6P buizen voor de eindversterking.

Meer informatie

Deze versterker heeft een ingang met twee vergulde RCA aansluitingen. Die kunnen gebruikt worden voor het leveren van de input aan de Dynavox VR-20 buizenversterker 2 x 10 watt RMS zwart. Aan de achterzijde zitten vergulde schroefaansluitingen voor luidsprekers. Dit zijn aansluitingen voor de rechter en linker speakers. u hebt aparte aansluitingen voor 4 Ohm en voor 8 Ohm. Dit zijn ook de uitgangsweerstanden die door deze output aansluitingen geleverd worden. Het uitgangsvermogen van dit apparaat is 2 x 10 watt RMS. Bij de versterker ontvang u naast een beschermkap en een voedingskabel ook een adapter. Dat is een kabel met aan de ene kant twee RCA stekkers en aan de andere kant een 3,5 millimeter stereo jack stekker. De kabel heeft een lengte van ongeveer 50 centimeter.

Specificaties

MerkDynavox - VR-20
Uitgangsvermogen2 x 10 Watt RMS
Uitgangsweerstand4 Ohm en 8 Ohm
Buizen voorversterking2 x 6F2
Buizen eindversterking4 x 6P6P
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie