Buizen voorversterker

Buizen voorversterker Aantal buizen: 3 x 6N3
Buizen voorversterker
Buizen voorversterker
Buizen voorversterker
   
Merk: Dynavox - TPR-1,
Ingang: 4 x RCA Stereo,
Uitgang:2 x RCA, 1 x Rec out Stereo,
Versterking: A-10 dB (F-20 dB),
Aantal buizen: 3 x 6N3.
Productcode: 1220118

100
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 299,00
€ 299,00 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1220118
Meer informatie over dit product

Met de Dynavox TPR-1 buizen voorversterker chroom kunt u verschillende soorten apparaten aansluiten op een geluidsinstallatie. De aansluitingen die u hiervoor kunt gebruiken zijn aan de achterkant van het apparaat geplaatst. Dar zijn poorten voor het leveren van de input van de audiosignalen en voor het leveren van de output. Op de voorzijde van dit apparaat zitten een aan- en uit schakelaar waarmee u de versterker kunt aanzetten en twee andere knoppen. Dat zijn twee draaiknoppen die gebruikt kunnen worden voor het regelen van het volume en voor het maken van een keuze voor een specifiek kanaal. Hier heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een cd, dvd of tape kanaal.

Technische gegevens

Aan de achterkant zitten dan ook voor elk kanaal aansluitingen. Op de Dynavox TPR-1 buizen voorversterker chroom zitten vier sets met elk 2 RCA aansluitingen voor deze cd, dvd, tape en line kanalen. Ook de aansluitingen voor de output zijn aan de achterkant te vinden. Die bestaan uit twee sets van 2 RCA aansluitingen voor de output en 2 RCA aansluitingen voor Rec out. De voeding die door dit apparaat gebruikt wordt is ook aan de achterkant aan te sluiten. Daar zit een connector voor de voedingskabel die met de versterker wordt geleverd. Hiervoor kunt u het apparaat gewoon aansluiten op netstroom. De behuizing is gemaakt van metaal en is afgewerkt met elementen die gemaakt zijn van chroom.

Overige informatie

Dit apparaat heeft een gewicht van 7 kilo. De ingangsgevoeligheid heeft een impedantie van – 20 dB en het frequentiebereik van deze voorversterker ligt tussen de 10 Hertz en 50.000 Hertz. Deze Dynavox TPR-1 buizen voorversterker chroom heeft een Total Harmonic Distortion (THD) van minder dan 0,5 procent. Het S/N ratio is 65 dB. De kabels voor het aansluiten van apparaten worden niet meegeleverd met dit product. Deze versterker maakt gebruik van 3 x 6N3 buizen voor het versterken van het audio signaal. Bij deze versterker ontvang u ook een aparte afneembare beschermkap die gebruikt wordt voor het beschermen van de gevoelige onderdelen.

Deze buizen voorversterker gaat goed samen met de eindversterkers Dynavox VR-80E of de VR-70E II is de perfecte combinatie met deze voorversterker. Ingangen: 4 x RCA, Uitgangen: 2 x RCA + 1 x Rec Out wordt geleverd met afneembare beschermkap.

Overige technische specificaties:
Ingangsgevoeligheid: -20 dB,
Frequentiebereik: 10 Hz - 50 KHz,
Total Harmonic Distorsion (THD): <0.5 %,
S/N Ratio: >65 dB,
Bedrijfsspanning: 230 V/50 Hz,
Gewicht: 7 kg.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie