Buizen voorversterker

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Dynavox - TPR-1,
Ingang: 4 x RCA Stereo,
Uitgang:2 x RCA, 1 x Rec out Stereo,
Versterking: A-10 dB (F-20 dB),
Aantal buizen: 3 x 6N3.
Productcode: 1220116
€ 299,00 (Incl. BTW)
Productcode: 1220116
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 299,00
Meer informatie over dit product

De Dynavox TPR-1 buizen voorversterker zwart is een apparaat die gebruikt wordt voor het aansluiten van verschillende apparaten. Zoals de naam als doet vermoeden is dit artikel te plaatsen voor een versterker. Voor de aansluiting van apparaten die de input van de audiosignalen leveren en voor het leveren van de output zijn verschillende aansluitingen te vinden op het apparaat. Aan de voorkant is een aan- en uit schakelaar geplaatst waarmee u de versterker kunt aanzetten. Ook vind u daar een volumeknop en een knop waarmee u kunt kiezen voor de verschillende kanalen die beschikbaar zijn. u hebt daarvoor de mogelijkheid om te kiezen voor een cd, dvd of tape kanaal.

Technische gegevens

Voor elk van deze kanalen is er ook een aansluitmogelijkheid. Aan de achterkant van de Dynavox TPR-1 buizen voorversterker zwart zitten namelijk vier sets van 2 RCA aansluitingen voor cd, dvd, tape en line. De uitgangen aan de achterkant zijn twee sets van 2 RCA aansluitingen voor de output en 2 RCA aansluitingen voor Rec out. Aan deze achterkant is ook de aansluiting te vinden die gebruikt wordt voor de voeding. Daarvoor heeft het apparaat een spanning nodig van 230 volt. Voor de voeding wordt ook de nodige aansluitkabel meegeleverd. De behuizing is gemaakt van metaal en is uitgevoerd in de kleur zwart. Het apparaat heeft een gewicht van 7 kilogram.

Meer eigenschappen

Deze voorversterker heeft een ingangsgevoeligheid met een impedantie van – 20 dB. Het frequentiebereik van dit apparaat ligt tussen de 10 Hertz en 50.000 Hertz. De Dynavox TPR-1 buizen voorversterker zwart heeft een Total Harmonic Distortion (afgekort THD) van minder dan 0,5 procent. Het S/N ratio van deze versterker is 65 dB. Dit apparaat wordt geleverd met de nodige voedingskabel. De kabels voor het aansluiten van apparaten op de beschikbare ingangen en uitgangen worden niet meegeleverd met dit artikel. Deze versterker maakt gebruik van 3 x 6N3 buizen voor het versterken van het audio signaal. Het apparaat wordt verder geleverd met een afneembare beschermkap die de gevoelige delen van het artikel kunnen beschermen.

Specificaties

MerkDynavox - TPR-1
Ingang4 x RCA Stereo
Uitgang2 x RCA, 1 x Rec out Stereo
VersterkingA-10 dB (F-20 dB)
Aantal buizen3 x 6N3
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie