PA Versterker - 20W

PA VERSTERKER - MONO - 12VDC Uitgang: Klemaansluiting/
PA Versterker - 20W
   
Extra: Vergulde aansluitingen.
Ingangen: 2x 3.5mm Jack
Uitgangen: Klemaansluiting,
Vermogen 4 Ω: 20 Watt RMS.
Productcode: 1193731

45
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 49,99
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1193731
Meer informatie over dit product

Met de HQ Power PAA04 PA versterker 20 watt heeft u de mogelijkheid om audioapparatuur te koppelen en zo het audiosignaal versterkt ten gehore te brengen. Dit apparaat is daarvoor dan ook uitgerust met verschillende functies en eigenschappen die het gebruik hiervan kunnen ondersteunen. Aan de bovenkant van de vesterker is een plaatje gemonteerd met schroefgaten. Deze schroefgaten kunnen gebruikt worden om de versterker ergens aan vast te monteren. De behuizing is gemaakt van metaal en uitgevoerd in de kleur zwart. Aan de voorkant zit een aan- en uitschakelaar en een ledlampje die aangeeft dat de versterker ingeschakeld is. Een speciale functie van dit apparaat is ook aan de voorkant te vinden. Daar vind u een schakelaar met sirenegeluid.

Technische eigenschappen

Dit product heeft een vermogen van 20 watt RMS met een impedantie van 4 Ohm. De HQ Power PAA04 PA versterker 20 watt is voorzien van kortsluiting beveiliging op de uitgangen. Aan de voorkant zitten naast een aan- en uitschakelaar en de knop voor een sirene een MIC en een AUX ingang. Dit zijn twee 3,5 millimeter jack aansluitingen voor de audio en de microfoon. De beide aansluitingen kunnen afzonderlijk worden bediend met de daarvoor beschikbare volumeknopen op de voorkant. De uitgangen van deze versterker zijn voorzien van klemaansluitingen. Deze worden gebruikt voor de koppeling van het apparaat op een voedingsbron en voor de aansluiting op externe speakers.

Meer informatie

De aansluitingen die op de HQ Power PAA04 PA versterker 20 watt aanwezig zijn, zijn vergulde aansluitingen. Aan de achterkant zijn twee aansluitingen van het type SP socket die u kunt gebruiken voor het koppelen van luidsprekers. Ook is daar een DC 12 volt aansluiting die gebruikt wordt voor het leveren van de voeding. Hierop kan een 12 volt batterij worden aangesloten. Een batterij voor de voeding en kabels voor de aansluiting van de versterker zijn niet inbegrepen bij het product. In het midden aan de achterkant is een houder geplaatst met een zekering van 2 Ampère. Het frequentiebereik van dit apparaat is 150 Hertz tot en met 15.000 Hertz.

kortsluitbeveiliging op de uitgang
schakelaar sirenegeluid
microfooningang MIC-1 + volumeregeling
AUX-ingang + volumeregeling
uitgangsvermogen: 20W @ 4ohm
gevoeligheid:
MIC: -
AUX: -
CD: -
S/R verhouding:
MIC: -
AUX/CD: -
distorsie: -
uitgangen: -
DC voeding: 12VDC
AC voeding: -
afmetingen: 240 x 190 x 75mm
gewicht: -

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie