Voorversterker - Stereo

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Voorversterker - Stereo Uitgang: 2x RCA female + 1x DIN,
Voorversterker - Stereo
Voorversterker - Stereo
Voorversterker - Stereo
   
Extra: Vergulde aansluitingen,
Ingang 1: 2x RCA Female + 1x DIN,
Ingang 2: 2x Jack 6.3mm stereo Female (MIC in),
Uitgang: 2x RCA Female + 1x DIN.
Productcode: 1019669
leverbaar: 284
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 44,99
€ 44,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1019669
Meer informatie over dit product

De TC-720 Stereo voorversterker met vergulde aansluitingen is een compact apparaat dat gebruikt kan worden voor professionele doeleinden. Deze versterker is gemaakt om aangesloten te worden op een draaitafel en de koppeling te leveren met een versterker die geen beschikking heeft over een phono ingang. Het is ook mogelijk om met dit product een microfoon aan te sluiten via de versterker. u kunt voor dit apparaat gebruikmaken van zowel dynamische als ook condensator microfoon. Aan de voorkant van de versterker zit een schijfknop die u kunt gebruiken voor het maken van een keuze voor één van deze twee mogelijkheden.

Technische gegevens

Er is ook een schuifknop beschikbaar die u de mogelijkheid geeft om te kiezen voor een uitvoer voor phono of microfoon. De aansluitingen aan de voorkant van de TC-720 Stereo voorversterker met vergulde aansluitingen zijn twee 6,3 millimeter jack female stereo poorten. Dit zijn de aansluitingen die gebruikt worden voor de microfoons die u wilt gebruiken. Met een ledlampje aan de voorkant wordt ook de ingebruikname van de voorversterker getoond. De phono functie van dit apparaat biedt een zeer nauwkeurige RIAA recordcompensatiereactie van + 1 dB tot -3 dB bij 20 Hertz tot 20.000 Hertz. De signaal en ruisverhouding is hierdoor >75 dB voor zowel de phono en de microfoon stand.

Meer informatie

Aan de achterkant is een 12 volt aansluiting te vinden die gebruikt wordt voor de adapter die u bij dit apparaat ontvangt. Deze adapter kan een spanning van 220 volt tot 240 volt omzetten naar de 12 volt die de TC-720 Stereo voorversterker met vergulde aansluitingen nodig heeft voor gebruik. De aansluitingen aan de achterkant zijn 2 RCA female aansluitingen en 1 DIN aansluiting voor de uitgang en ook 2 RCA female aansluitingen en 1 DIN aansluiting voor de ingang. Verder is er ook een contactpunt voor de randaarde geplaatst. De ingangsimpedantie is 47 kOhm voor phono en 600 Ohm voor de microfoon. Het ingangsniveau voor de phono-modus is 3 mv en voor de microfoonmodus is dat 0,3 mv. Het frequentiebereik van dit apparaat is 20 Hertz tot 20.000 Hertz. Het uitgangsniveau is 200 mv RMS met een belastingimpedantie van > 10 kOhm. Het overbelasting marge is 23 dB.

Eigenschappen
Deze compacte professionele voorversterker is speciaal ontworpen voor het toevoegen van een draaitafel aan een stereoversterker zonder phono-ingang of om een ​​microfooningang aan een versterker toe te voegen. Het microfoon-voorversterkergedeelte is ontworpen om zowel Dynamische als Condensatormicrofoons te accepteren via een keuzeschakelaar of een laag niveau-ingangssignaal, zoals het opnemen van een gitaar of telefoon. Het phono-voorversterkergedeelte biedt een uiterst nauwkeurige RIAA-recordcompensatiereactie met zeer lage ruis en geluidsvervorming. Deze high gain, low noise voorversterker is ideaal voor zowel thuis- als professionele studio- en uitzendapplicaties.

Technische specificaties:
• Ingangsimpedantie: 47k Ohm phono, 600 Ohm microfoon
• Ingangsniveau: 3mV phonomodus, 0,3mV microfoonmodus
• Gain: 40db, zowel in de phono- als in de microfoonmodus
• Signaal / ruisverhouding:> 75db, zowel de phono- als de microfoonmodus
• Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz
• Equalisatie: RIAA + 1db tot -3db 20Hz-20kHz
• Uitgangsniveau: 200mV RMS
• Belastingimpedantie:> 10k Ohm
• Overbelastingsmarge: 23db
• Voeding: adapter 220V - 12Vdc
• Bijgeleverde adapter

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie