Voorversterker - Stereo

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Extra: Vergulde aansluitingen,
Ingang 1: 2x RCA Female (aux),
Ingang 2: 2x RCA Female (phono),
Uitgang: 2x RCA Female.
Productcode: 1019668
voorraad: 786
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 39,99Aantal 10-49: € 38,59Aantal 50-249: € 35,19Aantal 250+: € 31,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1019668
Meer informatie over dit product

Deze Stereo voorversterker met vergulde aansluitingen is geschikt om gebruikt te worden in combinatie met apparaten zoals draaitafels en andere bronnen die gebruikmaken van een laag niveau aansluitingen. Dit apparaat beschikt over een aantal verschillende soorten aansluitmogelijkheden aan de achterzijde en is eenvoudig te bedienen. De versterker wordt voor de voeding aangesloten op netstroom met een meegeleverde neststroomadapter. Deze adapter levert een spanning van 12 volt DC met een stroomsterkte van 200 Ma. Aan de voorzijde is een rood ledlampje gemonteerd waarmee getoond wordt dat het apparaat in gebruik is. Deze versterker wordt geleverd inclusief de benodigde voeding voor het apparaat en exclusief andere kabels die nodig zijn voor de aansluiting.

Technische gegevens

Aan de achterkant van het apparaat zitten meerdere aansluitingen. Helemaal links zit de 12 volt aansluiting waar de voeding op aangesloten moet worden. Daarnaast zitten twee RCA female output aansluitingen die aangesloten moeten worden op de versterker. De ingangen die op dit apparaat zitten zijn twee RCA female aansluitingen voor de versterker en twee RCA female aansluitingen voor de mono. Aan de meest rechterzijde van de Stereo voorversterker met vergulde aansluitingen zit een aansluitpunt voor grondaarde gemonteerd. Dit apparaat s goed te gebruiken voor onder andere mixers, versterkers, op elkaar gestapelde systemen en draaitafels met phono-aansluitingen.

Meer informatie

De Stereo voorversterker met vergulde aansluitingen is een zogenaamde phono en AUX pre-amplifier. Dat betekent dat het apparaat als versterker voor de daadwerkelijke versterker geplaatst dient te worden. De phono ingang heeft een ingangsniveau van 3 mv, een impedantie van 47 kOhm met 1 kHz. De uitgang heeft een niveau van 300 mv en een impedantie van 1 kOhm met 1 kHz. Het frequentiebereik van deze voorversterker is 20 Hertz tot en met 20.000 Hertz. Het Signal / Noise Ratio is > 50 dB. Op de voorkant van het apparaat zijn twee knoppen geplaatst. Dat zijn een knop voor de AUX aansluiting en een knop voor de Phono aansluiting. Met deze knoppen kan de gewenste output eenvoudig geselecteerd worden door de gebruiker.

Specificaties

ExtraVergulde aansluitingen
Ingang 12x RCA Female (aux)
Ingang 22x RCA Female (phono)
Uitgang2x RCA Female
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie